Φαήλος Κρανιδιώτης: «Δεν παίρνω τίποτα πίσω» (video)
10/12/2015 13:29
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Φαήλος Κρανιδιώτης: «Δεν παίρνω τίποτα πίσω» (video)

Για τις αντιδράσεις που προκάλεσε το σχόλιο του στο facebook για τον σύντροφο του Μηνά Χατζησάββα, Κώστα Φαλελάκη, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Φαήλος Κρανιδιώτης, υποστηρίζοντας ότι ο χαρακτηρισμός «αξύριστη χήρα» ήταν... μαύρο χιούμορ!

«Ο χαρακτηρισμός "αξύριστη χήρα" ήταν μαύρο χιούμορ. Είμαστε στην Ελλάδα. Να μην σου θυμίσω τι έχει ειπωθεί για άλλους σε ανάλογες στιγμές. Δεν θα έπαιρνα τίποτα πίσω γιατί εγώ έκρινα μια δημόσια συμπεριφορά, κάνοντας αν θέλεις ένα καυστικό χιούμορ, αλλά αυτό είναι δικαίωμα μου. Δεν υποτίμησα και έγραψα μάλιστα πόσο μεγάλος καλλιτέχνης ήταν», σημείωσε.

«Εγώ έκρινα μια δημόσια συμπεριφορά, που ήταν ότι ένας άνθρωπος επί 69 χρόνια έχει επιλέξει να είναι γνωστός μόνο για το ταλέντο του και να μην προβάλει ποτέ, να μην έχει κάνει μισή δήλωση και ξαφνικά ακούω όλο αυτό το πράγμα. Αυτό έκρινα εγώ. Με μαύρο χιούμορ θα μου πεις; Αλλά στην Ελλάδα είμαστε. Δεν ασχολήθηκα ούτε με την σεξουαλική επιλογή οποιουδήποτε που είναι δικαίωμα του. Κι εγώ έχω στο περιβάλλον μου και φίλους και πελάτες που έχουν αυτόν τον σεξουαλικό προσανατολισμό και δεν με ενδιαφέρει. Αυτό που με ενδιαφέρει εμένα είναι η αντζέντα που υπάρχει πίσω από αυτό όταν προβάλλεται με αυτό τον τρόπο, από αυτούς που διαχειρίστηκαν. Το τρένο του συμφώνου συμβίωσης έχει από πίσω ένα βαγόνι που είναι η υιοθεσία. Εκεί υπάρχουν κάποια θέματα», είπε επίσης.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1 και το enikos.gr:

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
  ΚΥΘΗΡΙΟΣ 10/12/2015 15:03:34

  Να μην πάρεις τίποτα πίσω Φαήλο,μπράβο που υποστηρίζεις θερμά την άποψή σου,που ταυτίζεται με τη δική μου και με εκφράζεις απόλυτα,αλλά όχι στον Αρναούτογλου βρε παιδί μου...

 2. Α.Π. avatar
  Α.Π. 10/12/2015 15:37:22

  Συγχαρητήρια στον Φαήλο που αντιστέκεται στον νεοταξικό φασισμό της "πολιτικής ορθότητας". Εφόσον κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής στις σύγχρονες "δημοκρατίες", το ίδιο ισχύει και για τους ομοφυλοφιλους και για την υστερική προπαγάνδα ηρωοποίησής τους (ομοϋστερία).

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ Α.Π. 10/12/2015 20:09:14

   +1

 3. deltaplus avatar
  deltaplus 10/12/2015 16:05:32

  ΣΩΣΤΟΣ ΦΑΗΛΟ ασ' τους να ξυριζονται.

 4. marika avatar
  marika 10/12/2015 19:41:51

  Ο κυριος Κρανιδιωτης ειναι απο τους λιγους που λεει τα πραγματα με το ονομα τους.
  Αλλα πες μας πια κυβερνηση εχεις να σου πουμε τι νομους βγαζει.

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ marika 10/12/2015 20:10:18

   Να προσθέσω: πες μου τι αξίες έχει ο λαός, να σου πω τι θα ψηφίσει...

 5. Καραμπάτσης Ευάγγελος avatar
  Καραμπάτσης Ευάγγελος 10/12/2015 20:06:05

  Ό,τι απέμεινε στην Πατρίδα μας είναι η οικογένεια.
  Σήμερα κηδεύεται και αυτή υπό χειρών ανόμων.
  Σατανικά μυαλά βάλθηκαν να μην αφήσουν τίποτε όρθιο σε αυτόν το τόπο.
  Κανονικά όλες οι καμπάνες των εκκλησιών θα έπρεπε να σημαίνουν πένθιμα σήμερα. Για να καταλάβουν όλοι οι Έλληνες ότι κάτι μεγάλο πεθαίνει σε αυτό τον αιματοποτισμένο τόπο.
  Με την προώθηση νομοσχεδίου για την επέκταση «Συμφώνου Συμβίωσης» και στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια μολύνεται και διαστρέφεται η ανθρώπινη φύση. Δηλητηριάζεται και καταστρέφεται την οικογένεια που είναι η ρίζα όλων μας...


  =================================================================================
  ΟΤΑΝ Η "ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ" ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΑΣ...
  Γάμοι και υιοθεσίες παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια με την "σφραγίδα" του κράτους! - Πιστεύει κανείς ότι ακόμα υπάρχει ελπίδα για την χώρα;
  του Χρήστου Μακρή
  Σε μια χώρα που έχει καταρρεύσει οικονομικά, λογικό ήταν της κατάρρευσης αυτής να ακολουθηθεί και η κοινωνική κατάρρευση και αυτό "σφραγίστηκε" με την κατάθεση χθες το βράδυ στην Βουλή, όπως ήδη έχει καλύψει με διαδοχικά ρεπορτάζ του το prones.gr.
  Η κυβέρνηση αδιαφορώντας αν θίγονται τα ιερά και τα όσια των Ελλήνων, οι οικογενειακές παραδόσεις και η ορθόδοξη θρησκεία θεσμοθετεί τους γάμους των ομοφυλόφιλων και τους δίνει δικαίωμα να υιοθετουν ακόμα και μικρά παιδιά!
  Όταν ακόμα και τα ετερόφυλα άτεκνα ζευγάρια πρέπει να περιμένουν χρόνια για να γίνει δεκτό ένα φυσιολογικό-και θεάρεστο-αίτημα υιοθεσίας, τώρα θα μπαίνουν στην "ουρά" οικογένειες με δύο πατέρες ή δύο μητέρες ανάποδα, σχήματα αντίθετα όχι μόνο στην θρησκεία ή στη λογική, αλλά και σε ολόκληρη την φύση!
  Το ότι η κυβέρνηση "κλείνει το μάτι" σε μια μερίδα ψηφοφόρων που είναι "διαφορετικοί" είναι το ολιγότερο. Πάντα στην Ελλάδα οι κυβερνήσεις αυτό έκαναν: "Εκλειναν το μάτι" σε ομάδες ψηφοφόρων με διάφορα νομοθετήματα, αδιαφορώντας αν με αυτά τα νομοθετήματα πλήττονται οι υπόλοιπες κοινωνικές ομάδες, αλλά εδώ δεν πρόκειται για οικονομικό θέμα, αλλά για υπονόμευση ολόκληρης της κοινωνικής συνοχής και την "παραγωγή" αθώων παιδιών εθισμένων στην "διαφορετικότητα" του γάμου ανδρών με άνδρες και γυναικών με γυναίκες!
  Με το σύμφωνο συμβίωσης θα μπορούν πια τα ομόφυλα ζευγάρια να διεκδικούν (όπως οι σύζυγοι) το δικαίωμα συνυπηρέτησης που υπάρχει στον δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα ενώ μέσα σε ένα 6μηνο θα εκδοθεί Προεδρικό Διάταγμα, το οποίο θα καθορίζει και όλα τα υπόλοιπα εργασιακά και ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά δικαιώματα που μπορεί να έχει ένα ζευγάρι! Για να μη στερείται ο ένας της παρουσίας του άλλου και να διαδίδουν τον "πολιτισμό" τους!!!
  Σύμφωνα με τις υπάρχουσες προοπτικές, θα δοθούν δικαιώματα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, δυνατότητα σύνταξης χηρείας και μελετάται το ενδεχόμενο αναγνώρισης οικογενειακού επιδόματος (όπως ισχύει για τον γάμο), υποβολής κοινής φορολογικής δήλωσης κ.λπ.
  Η αναγνώριση από το νομοσχέδιο των οικογενειακών σχέσεων και δεσμών που συνδέουν τα δύο μέρη (όπως στον γάμο) επιτρέπει την αντίστοιχη εφαρμογή διατάξεων για το επώνυμο των συμβιούντων και των παιδιών τους, τη γονική τους επιμέλεια, την αναγνώριση της πατρότητας!
  Ποιας πατρότητας όταν πρόκειται για δύο γυναίκες; Πλάκα κάνουμε; Και ποιας μητρότητας όταν έχουμε δύο άνδρες "παντρεμένους";
  Παράλληλα προβλέπεται η αντίστοιχη εφαρμογή διατάξεων του κληρονομικού δικαίου μετά τον θάνατο αλλά και του δικαιώματος για διατροφή μετά τη λύση του συμφώνου, με τη διαφορά ότι επιτρέπεται στα ζευγάρια κατά τη σύναψη του συμφώνου να παραιτούνται -εφόσον το επιθυμούν- από τη νόμιμη μοίρα (σε κληρονομιά) ή από τη διατροφή, έχοντας την ευχέρεια να αντιμετωπίσουν κατά βούληση τα περιουσιακά αυτά ζητήματα.
  Παράλληλα γίνεται αυστηρότερη η λύση του συμφώνου, καθώς δεν αρκεί πλέον η απλή γνωστοποίηση του χωρισμού. Δηλαδη πόσο "αυστηρότερη"; Θα βάζουν αγγελίες σε σλίδες γνωριμιών ότι χωρίζουν; Έλεος!
  Το σύμφωνο θα μπορεί να δώσει τη δυνατότητα απόκτησης άδειας παραμονής και ιθαγένειας -όπως ισχύει και σε άλλα κράτη-, δικαίωμα να αρνηθεί να καταθέσει στο δικαστήριο ο ένας σύντροφος κατά του άλλου, αλλά και αναγνώριση του συντρόφου ως οικείου για ιατρικά θέματα, όπως π.χ. αυτά που προέκυψαν με τη νοσηλεία και τον θάνατο του Μ. Χατζησάββα και τις διαμαρτυρίες της "χήρας με τα μούσια" που είπε ο Φ. Κρανιδιώτης
  Παράλληλα τιμωρούνται με πιο αυστηρές ποινές τα ρατσιστικά εγκλήματα ενώ ιδρύεται και Εθνικό Συμβούλιο κατά του Ρατσισμού και της Μισαλλοδοξίας για χαράξει τη σχετική πολιτική.
  Το ζήτημα είναι "Πού πάμε ως χώρα;". Δεν σημαίνει ότι οι ομοφυλόφιλοι δεν είναι ίσοι με τους άλλους ανθρώπους ή ότι θα πρέπει να τιμωρηθεί με κάποιο τρόπο η διαφορετικότητα τους. Οι ισλαμιστές πετάνε τους ομοφυλόφιλους από τα παράθυρα. Ο ελληνοχριστιανικός πολιτισμός είπε "αγαπάτε αλλήλους" χωρίς καμία δάκριση.
  Αλλά εδώ μιλάμε για εμπλοκή σε αυτή την ¨διαφορετικότητα" μικρών παιδιών, μιλάμε για έμμεση προπαγάνδιση αυτή; της διαφορετικότητας που εν πάση περιπτώσει δε νομίζουμε ότι πρέπει να αποτελεί την κύρια βασική γραμμή σε κράτη όπως η Ελλάδα...

  - See more at: http://www.pronews.gr/portal/20151210/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7/%CE%B3%CE%AC%CE%BC%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%85%CE%B9%CE%BF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%86%CF%85%CE%BB%CF%8C%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%B1-%CE%B6%CE%B5%CF%85%CE%B3%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%83%CF%86%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%AF%CE%B4%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85
  _______________________________________________________________________________

  Φωνή διαμαρτυρίας της ΑΣΠΕ για το επονείδιστο & κατάπτυστο Νομοσχέδιο υπέρ της ομοφυλοφιλίας
  ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Αθήνα, 20/11/2015
  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
  Η ΑΣΠΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ
  ΤΟΥ «ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ» ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
  Η Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος, που εκπροσωπεί Πανελλαδικά τις 205.000 και πλέον πολύτεκνες οικογένειες, διαμαρτύρεται έντονα για το επονείδιστο Νομοσχέδιο «ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ», που προωθεί στη Βουλή προς ψήφιση το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με το οποίο προτίθεται να επεκτείνει την ισχύουσα ήδη νομοθεσία και στα λεγόμενα «ομόφυλα ζευγάρια».
  Η συγ(Κυβέρνηση), μη μπορώντας να αντισταθεί, συμμορφώνεται στις επιταγές της ηθικά και πνευματικά παραπαίουσας Ευρώπης και με το νομοσχέδιο αυτό ανατρέπει καθ’ ολοκληρία τις αξίες, τα ιδανικά και τις παραδόσεις της Ελληνικής κοινωνίας
  Σύμφωνα με τον ορισμό του νομομαθούς Ρωμαίου Μοδεστίνου , ο θεσμός του γάμου αποτελεί: «ανδρός και γυναικός συνάφεια και συγκλήρωση του βίου δια παντός, Θείου τε και ανθρωπίνου δικαίου κοινωνία».
  Με το νομοσχέδιο ο θεσμός του γάμου αντιμετωπίζεται θεσμικά και μόνο ως δικαιοπρακτική ενέργεια που ρυθμίζει τις σχέσεις των μερών και αποϊεροποιείται πλήρως.
  Με το υπό ψήφιση νομοσχέδιο μεταβάλλεται το τιμιότατο ανθρώπινο πρόσωπο σε χρηστικό αντικείμενο και καθίσταται εμφανής η προσπάθειά του να υποκατασταθεί ο ιερός θεσμός του γάμου με νομικές προβλέψεις που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την κακοδαιμονία του ισχύοντος νομικού πλαισίου.
  Η ΑΣΠΕ δεν απορρίπτει από την κοινωνία τα άτομα εκείνα που η μη ομαλή φυσιολογία του σώματός τους και ενδεχομένως και διάφορες κοινωνικές συνθήκες τα οδήγησαν σε πορεία ζωής διαφορετική απ’ αυτή των φυσιολογικών ανθρώπων εξαιτίας της γενετήσιας διαστροφής τους.
  Καταδικάζει όμως το ολίσθημα του Υπουργείου γιατί επιχειρεί νομοθετικά να απαξιώσει και να υποβιβάσει την ανθρώπινη φύση, την προσωπικότητα και την αξιοπρέπεια του ατόμου και να εκμηδενίσει τον υψηλό και θεοϊδρυτο θεσμό της οικογένειας, που στηρίζεται στο τρίπτυχο (άρρεν + θήλυ + παιδιά).
  Με το νομοσχέδιο αυτό ολοκληρώνεται θεσμικά από το Ελληνικό Κοινοβούλιο η ανατροπή της ανθρώπινης οντολογίας και φυσιολογίας, φαλκιδεύεται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια και απενοχοποιείται η παράχρηση των σωματικών οργάνων του ανθρώπινου είδους και επιχειρείται να μεταβληθεί ο εν τιμή δημιουργηθείς άνθρωπος σε βοσκηματώδη ύπαρξη.
  Η ΑΣΠΕ καλεί όλους του Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου και τους αρμοδίους Φορείς να μην ενδώσουν στην ψήφιση του επονείδιστου αυτού νομοσχεδίου.

  Από το Γραφείο Τύπου της ΑΣΠΕ
  _______________________________________________________________________________________________

  Φωνή διαμαρτυρίας ενός Πανεπιστημιακού για τη σατανική προπαγάνδα υπέρ της ομοφυλοφιλίας

  Ένας Πανεπιστημιακός τα λέει έξω από τα δόντια για την προώθηση της ομοφυλοφιλίας
  https://www.youtube.com/watch?v=Jh_iGIxc9oc
  Εισηγητής αν. Καθ. Πολυτεχνείου Κρήτης Δημήτρης Πατέλης

  =============================================================================================

  Σε μεγάλο εγκληματικό λάθος υπέπεσε το Υπουργείο Δικαιοσύνης, με την προώθηση νομοσχεδίου για την επέκταση «Συμφώνου Συμβίωσης» και στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Οι Έλληνες πρέπει να δηλώσουμε ξεκάθαρα, αλλά και με ευπρέπεια την αντίθεσή μας στο νόμο αυτόν, που μολύνει και διαστρέφει την ανθρώπινη φύση. Το νομοσχέδιο αυτό δηλητηριάζει και καταστρέφει την οικογένεια που είναι η ρίζα όλων μας. Άλλωστε το μόνο που έχει απομείνει πια στην Πατρίδα μας είναι η οικογένεια. Εάν την διαλύσουν και αυτή καταστραφήκαμε εντελώς και ανεπανόρθωτα. Πρέπει με κάθε τρόπο να Διαφωνήσουμε, να Αντισταθούμε και να Αγωνιστούμε. Γιατί, το νομοσχέδιο αυτό, προ πάντων αποτελεί κατάφωρη παράβαση του Νόμου του Θεού. Λέμε ΟΧΙ στο Σύμφωνο Συμβίωσης ομοφυλοφίλων. Δεν θα αφήσουμε την Ελλάδα μας να καταντήσει Σόδομα και Γόμορρα.
  Ο κ. Παρασκευόπουλος, καθώς φαίνεται, έβαλε σαν σκοπό του να νομιμοποιήσει την ανηθικότητα και μάλιστα την παρά φύση σεξουαλικότητα! Προωθεί το επίμαχο Νομοσχέδιο για το "Σύμφωνο συμβίωσης Ομοφυλοφίλων", ήτοι προσπαθεί να μεταβάλει την Ελληνική, και κατά βάσιν συντηρητική, Κοινωνία μας σε Σόδομα και Γόμορρα! Πολύ σωστά ο επίτιμος δικηγόρος κ. Λεωνίδας Μαργαρίτης, σε άρθρο του, το οποίο δημοσιεύθηκε στην έγκριτο και σοβαρή Εφημερίδα "ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ" των Πατρών ( φ. της 29ης.11.2015 σελ. 18) παρατηρεί: "Δυστυχώς την πρωτοτυπία του νομοσχεδίου είχε εμπνευστεί και ο Νέρων, που όπως σημειώνει ο ιστορικός Κάσσιος Δίων, συνήψε επίσημη ομοφυλική σχέση με δύο Έλληνες απελεύθερους. Τον "ανδρώδη" Πυθαγόρα και τον "γυναικώδη" Σπόρο, τον οποίο κατέστησε εκτομία και τον ωνόμασε Σαββίνα"!
  Ο κ. Υπουργός της Δικαιοσύνης, εν ψυχρώ υπηρέτης εν προκειμένω της ανομίας και της αδικίας, αγνοεί τον ορισμό του νομομαθούς ρωμαίου Μοδεστίνου, σύμφωνα με τον οποίο ο θεσμός του γάμου αποτελεί "Ανδρός και γυναικός συνάφεια και συγκλήρωση του βίου παντός, θείου τε και ανθρωπίνου δικαίου κοινωνία"! Και ο κ. Μαργαρίτης συμπληρώνει: "Στο Νομοσχέδιο ο θεσμός του γάμου αντιμετωπίζεται θεσμικά και μόνο ως δικαιοπρακτική ενέργεια, που ρυθμίζει τη σχέση των μερών και αποιεροποιείται πλήρως" !!!!
  Μερικοί Θεομάχοι και Χριστιανομάχοι Πανεπιστημιακοί Καθηγητές-Υπουργοί αλλά και πολλά Μέσα Μαζικής Τηλετύφλας, βάλθηκαν με σατανικό τρόπο να αλλάξουν την Ελλάδα μας! Να την απομακρύνουν από την παράδοση των είκοσι τόσων αιώνων, όπου παγκοσμίως έχει αναγνωριστεί ως η κοιτίδα της Ορθοδοξίας!
  Όχι μόνον να την καταστήσουν άθεο Κράτος, αλλά και να την μετατρέψουν σε Σόδομα και Γόμορρα!!!
  Καραμπάτσης Ευάγγελος, Οικονομολόγος, 6975750111
  _______________________________________________________________________________________________

  Φωνή διαμαρτυρίας ενός συγγραφέα για το επονείδιστο & κατάπτυστο Νομοσχέδιο υπέρ της ομοφυλοφιλίας
  Νικόλαος Βασιλειάδης: Σκοτεινό νέφος πλανάται πάνω από την Ελλάδα «οίστρος ακολασίας».
  Το σκοτεινό νέφος που κάλυψε ήδη την Ευρώπη, έφθασε κι εδώ. Ο οίστρος, η παράφορη, η ακάθαρτη ορμή, το μανιώδες πάθος της ομοφυλοφιλίας απειλεί και την Ελλάδα μας. Η χώρα μας, χώρα των υψηλών ιδανικών, κατάντησε, χάρη στους ανάξιους πολιτικούς της, χώρα των δανεικών, και τώρα κινδυνεύει να γίνει Σόδομα και Γόμορρα. Οι πολιτικοί μας, κυριευμένοι από οίηση και αλαζονεία, πορευόμενοι χωρίς Θεό και χωρίς γνώση, συνεχίζουν να αδικούν το ένδοξο Ορθόδοξο ελληνικό έθνος.
  Επικαλούμενοι συνεχώς το «λαό» δεν κάνουν τίποτε άλλο από του να υβρίζουν το ανθρώπινο πρόσωπο, να κτυπούν κατάστηθα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και να ενεργούν έτσι, ώστε ο άνθρωπος του σήμερα να είναι πνευματικά πολύ πιο χαμηλά από τον άνθρωπο του χτες. Ή, ορθότερα, ενεργούν ώστε ο άνθρωπος, ο «εν τιμή ων», που έχει τόσο μεγάλη τιμή και αξία, αφού δημιουργήθηκε κατ’ εικόνα Θεού, να εξισώσει τον εαυτό του με τα άλογα ζώα και να γίνει όχι απλώς όμοιος με αυτά, ζώντας και πεθαίνοντας σαν κτήνος (βλ. Ψαλμ. μη’[48] 13), αλλά πολύ χειρότερος από αυτά!..
  Το απελθόν Υπουργείο Δικαιοσύνης της Ελλάδος, αφού έλυσε όλα τα προβλήματα που καταταλαιπωρούν τη χώρα μας, αποφάσισε να νομιμοποιήσει αυτό που ο θείος νόμος καταδικάζει ως βδελυρό αμάρτημα. Αυτό που ο Θεός τιμώρησε με φωτιά και θειάφι στα Σόδομα και τα Γόμορρα, γεγονός που μαρτυρεί δια μέσου των αιώνων η Νεκρά θάλασσα. Μια θάλασσα όπου επιπλέουν σβώλοι από θειάφι, και πάνω από την οποία δεν πετούν πουλιά λόγω αναθυμιάσεων.
  Αντί η δικαιοσύνη αυτού του τόπου να απαγορέψει τις προκλητικές «παρελάσεις υπερηφάνειας» ΛΟΑΤ (Λεσβιών, Ομοφυλοφίλων, Αμφιφυλοφίλων, Τρανσέξουαλς), επιχείρησε να προωθήσεις «σύμφωνο συμβίωσης» των ομοφυλοφίλων. Ο Υπουργός Δικαιοσύνης ενθαρρύνθηκε στην ανόσια αυτή ενέργειά του και από την τότε Πρόεδρο της Βουλής, που έτρεξε να δώσει το παρόν στην «παρέλαση υπερηφάνειας». Και δεν αρκέστηκε να μιλήσει στους ΛΟΑΤ, αλλά τους κάλεσε να περάσουν την επόμενη φορά και από τη … Βουλή των Ελλήνων! «Ω ήθη, ω καιροί!» (o tempora, o mores) θα αναφωνούσε ο Κικέρων αν ζούσε σήμερα.
  Το «σύμφωνο συμβίωσης», που αν γίνει αποδεκτό, νομιμοποιεί τον οίστρο της διαστροφής, είναι πάρθιο βέλος στον θεοϊδρυτο θεσμό του γάμου. Και μάλιστα στην Ελλάδα, όπου οι γεννήσεις έχουν φτάσει στο ναδίρ, οι δε εκτρώσεις, χάρις στον εγκληματικό νόμο της πολιτείας, ολοένα αυξάνουν! Επιμένουν οι πολιτικοί μας ότι μιλούν, εκφράζουν και νομοθετούν εκ μέρους του λαού. Αλλά η λέξη «λαός» είναι αόριστη. Ποιανού λαού; Του παραπληροφορημένου; Του παραπλανημένου; Του λαού, του πάντα ευκολόπιστου και πάντα προδομένου;
  Το «σύμφωνο συμβίωσης», που στο εγγύς μέλλον θα εξελιχθεί και σε νόμο για πολιτικό γάμο για ομόφυλα ζευγάρια, που ίσως να επιβληθεί αύριο και στην Εκκλησία να νυμφεύει τα ομόφυλα ζευγάρια, είναι ωρολογιακή βόμβα στον κορμό του έθνους μας.
  Πέραν αυτών ένας τέτοιος νόμος είναι άντικρυς αντίθετος προς τον άγιο και σωτήριο νόμο του Τριαδικού Θεού. Ένα τέτοιο εγχείρημα αποτελεί τρανταχτή αποστασία κατά του Θεού και κήρυξη πολέμου από τον αδύναμο χοϊκό και προσωρινό άνθρωπο κατά του αιωνίου και παντοκράτορος Θεού. Το αποτέλεσμα ενός τέτοιου πολέμου δε χρειάζεται να το επισημάνουμε.
  Είναι καιρός να συνέλθουμε. Δεν μπορούμε να ακολουθούμε τα βήματα της αποστατημένης Ευρώπης στο όνομα ενός κάλπικου προοδευτισμού. Οι πολιτικοί μας έσπευσαν να βάλουν τη χώρα μας στην Ευρώπη για ασφάλεια και τώρα ο λαός μας νιώθει τραγικά ανασφαλής, διότι τον αναγκάζουν να τα βάλει με το Θεό!… Το σκοτεινό νέφος που καλύπτει την Ευρώπη, απειλεί να καλύψει τον καταγάλανο ουρανό της Ελλάδος και ο οίστρος ακολασίας, το μανιώδες πάθος, κινδυνεύει να κυριεύσει το λαό μας. Ένα λαό γαλουχημένο με τα νάματα της Ορθοδοξίας. Ένα λαό που έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει αγίους και μάλιστα θαυματουργούς!…
  Όσοι θα κληθούν να ψηφήσουν τον ανόσιο και αντίθετο νόμο που νομιμοποιεί το αμαρτωλό «σύμφωνο συμβίωσης» ας αναλογισθούν τις ευθύνες τους.
  Ο άγιος Απόστολος Παύλος φωνάζει: «Φοβερόν το εμπεσείν εις χείρας Θεού ζώντος» (Εβρ. ι’ [10] 31): Είναι φοβερό να πέσει κανείς στα χέρια του αληθινού Θεού, που δεν είναι νεκρός σαν τα είδωλα, αλλά ζει αιωνίως!
  ν.π.β.
  Από το μηνιαίο περιοδικό «Η Δράση μας»,Τεύχος 533, Νοέμβριος 2015 -Ορθόδοξη Πορεία
  _____________________________________________________________________________________________

  Φωνή διαμαρτυρίας ενός αγωνιστή ιεράρχη για το σατανικό νομοσχέδιο υπέρ της ομοφυλοφιλίας
  ΘΕΟΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΜΑΧΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ...
  ΑΙΣΧΟΣ! ΑΙΣΧΟΣ! ΑΙΣΧΟΣ!
  ΟΛΟΙ ΒΑΛΘΗΚΑΝ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!
  ΘΕΟΜΑΧΟΣ!
  ...είναι ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Αδικίας, Καθηγητής του Ποινικού Δικαίου στο Α. Π. Θεσσαλονίκης,
  κ. Νικ. Παρασκευόπουλος.
  Ο κ. Παρασκευόπουλος, καθώς φαίνεται, έβαλε σαν σκοπό του να νομιμοποιήσει την ανηθικότητα και μάλιστα την παρά φύση σεξουαλικότητα! Προωθεί το επίμαχο Νομοσχέδιο για το "Σύμφωνο συμβίωσης Ομοφυλοφίλων", ήτοι προσπαθεί να μεταβάλει την Ελληνική, και κατά βάσιν συντηρητική, Κοινωνία μας σε Σόδομα και Γόμορρα!
  Πολύ σωστά ο επίτιμος δικηγόρος κ. Λεωνίδας Μαργαρίτης, σε άρθρο του, το οποίο δημοσιεύθηκε στην έγκριτο και σοβαρή Εφημερίδα "ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ" των Πατρών ( φ. της 29ης.11.2015 σελ. 18) παρατηρεί: "Δυστυχώς την πρωτοτυπία του νομοσχεδίου είχε εμπνευστεί και ο Νέρων, που όπως σημειώνει ο ιστορικός Κάσσιος Δίων, συνήψε επίσημη ομοφυλική σχέση με δύο 'Ελληνες απελεύθερους. Τόν "ανδρώδη" Πυθαγόρα καί τόν "γυναικώδη" Σπόρο, τον οποίο κατέστησε εκτομία και τον ωνόμασε Σαββίνα"!
  Ο κ. Υπουργός της Δικαιοσύνης, εν ψυχρώ υπηρέτης εν προκειμένω της ανομίας και της αδικίας, αγνοεί τον ορισμό του νομομαθούς ρωμαίου Μοδεστίνου, σύμφωνα με τον οποίο ο θεσμός του γάμου αποτελεί "Ανδρός και γυναικός συνάφεια και συγκλήρωση του βίου παντός, θείου τε και ανθρωπίνου δικαίου κοινωνία"! Καί ο κ. Μαργαρίτης συμπληρώνει: "Στο Νομοσχέδιο ο θεσμός του γάμου αντιμετωπίζεται θεσμικά καί μόνο ως δικαιοπρακτική ενέργεια, που ρυθμίζει τη σχέση των μερών και απο-ιεροποιείται πλήρως" !!!!
  Μερικοί Πανεπιστημιακοί Καθηγηταί-Υπουργοί εκ του Διαβόλου, ως φαίνεται, παρακινούμενοι και όργανα του αρχεκάκου Δαίμονος καταστάντες, βάλθηκαν να αλλάξουν την Ελλάδα μας! Να την απομακρύνουν από την παράδοση των είκοσι τόσων αιώνων, όπου παγκοσμίως έχει αναγνωρισθή ως η κοιτίδα της Ορθοδοξίας! Όχι μόνον να την καταστήσουν σε άθεο Κράτος, αλλά και να την μετατρέψουν σε Σόδομα και Γόμορρα!
  Να γιατί -με πολλή οργή- θα επαναλάβουμε και εδώ τις λέξεις: ΑΙΣΧΟΣ! ΑΙΣΧΟΣ! ΑΙΣΧΟΣ!
  Κατά την ταπεινή μας γνώμη όλοι αυτοί -και όσοι πράττουν τα παρόμοια-, τελικά, συνειδητά ή ασυνείδητα, είναι όργανα του Διαβόλου! Εργάζονται πυρετωδώς για να εδραιωθή το Κράτος του Αντιχρίστου στην Ελληνική Κοινωνία! Την αρχή είχε κάνει ο κ. Κώστας Σημίτης, ο Εβραιοκαταγόμενος, με την κατάργηση της αναγραφής του θρησκεύματος στην αστυνομική μας ταυτότητα! Τώρα έρχονται οι νεώτεροι θεομάχοι! Όλοι αυτοί, για τους οποίους ωμιλήσαμε εκτενώς παραπάνω, είναι εργάτες του ψεύδους και της απάτης! Όργανα του Διαβόλου! Καθώς από τα γεγονότα αποδεικνύεται, τελικά οι άνθρωποι αυτοί έχουν χάσει την θεία Χάρη, που έλαβαν διά του χριστιανικού Βαπτίσματος! Είναι απο-χριστιανισμένοι! Έφυγεν ο Χριστός από την καρδιά τους! 'Η μάλλον έδιωξαν τον Χριστόν από την καρδιά τους! Και έτσι έδωκαν το δικαίωμα να εισέλθει ο Διάβολος μέσα τους! Είπαν προς τόν Σωτήρα Χριστόν: "Απόστα απ' εμού! Οδούς Σου ειδέναι ου βούλομαι"! (Ιώβ, 21, 14)
  Ο αείμνηστος π. Χαράλαμπος Βασιλόπουλος έχει γράψει σχετικά τα εξής σπουδαία:
  "Τι κακό, Χριστιανοί μου, είναι αυτό που μας βρήκε σε τούτον τον αιώνα! Φύγανε οι άνθρωποι από τον Θεό και έγινε ο αιώνας μας αυτός, αιών της αποστασίας. Ο ταλαίπωρος άνθρωπος ανεκάλυψε σήμερα, μερικά πράγματα από εκείνα, φυσικά, που είχε βάλει ο Θεός μέσα στη φύσι από καταβολής κόσμου, όπως λ.χ. την πυρηνική ενέργεια, και πήρε ο νους του αέρα. Έκαμε μερικές προόδους στις τεχνικές επιστήμες, ανέβηκε και στη σελήνη κι έπεσε δυστυχώς στην έπαρσι και την αλαζονεία. Αποστάτησε από τον Θεό. Εφούσκωσε το κεφάλι πολλών από υπερηφάνεια. Έγιναν εγωισταί και κατήντησαν στην απιστία.
  Δεν θέλουν πια ν ἀκούσουν για Θεό, ούτε να σκεφθούν για ψυχή και για μετά θάνατον ζωή. Ένοχοι οι δυστυχείς, πέρα ως πέρα, καθώς είναι, απομακρύνονται από την Μητέρα Εκκλησία, που τους ελέγχει για τις παρανομίες τους. Δεν θέλουν, ούτε και από το ραδιόφωνο ν ἀκούσουν την θεία Λειτουργία. «Θεέ! Έα!... Απόστα απ' εμού οδούς σου ειδέναι ου βούλομαι», φωνάζει ο σύγχρονος αποστάτης. Δηλαδή, Θεέ φύγε από κοντά μου. Τας εντολάς σου να ξέρω δεν θέλω"!
  Αυτή είναι η πραγματικότης! Έτσι όμως, δυστυχώς, στην καρδιά τους παρεχώρησαν χώρο στον Διάβολο! Κυριαρ- χούνται έκτοτε από το πονηρό πνεύμα! Έτσι όμως, ως τέκνα του Διαβόλου, είναι καταραμένοι!
  Αδελφοί μου,
  "Στώμεν καλώς,στώμεν μετά φόβου"! Οι της αριστεράς πλευράς του Κοινωνικού Σώματος έβαλαν στόχο να πολεμήσουν τον Χριστό καί τον Χριστιανισμό! Στην Ρωσσία οι Μπολσεβίκοι Κομμουνιστές το επεχείρησαν επί ογδόντα τόσα (80) χρόνια, αλλά ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΩΡΘΩΣΑΝ! Οι δικοί μας Νεο-μπολ-σεβίκοι ζούν εκτός τόπου και χρόνου! Ζουν εκτός εποχής! Να είσθε βέβαιοι, ότι ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΣΟΥΝ!
  Αυτό όμως δεν σημαίνει, ότι όλοι εμείς, δηλ. εσείς καί εγώ, πρέπει να μείνουμε αδιάφοροι! Πρέπει να αμυνθούμε! Πρέπει να υπερασπισθούμε τα ιερά και τά όσια της Φυλής μας! Πρέπει να γίνουμε Μάρτυρες καί Ομολογητές "για του Χριστού την πίστη την Αγία"!
  Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος και η σεπτή Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος οφείλουν νά δώσουν τό σύνθημα της αντιστάσεως! Εάν δεν το πράξουν εγκαίρως, τότε ο καθένας μας ας αναλάβει την ευθύνη του έναντι του Θεού, έναντι της συνειδήσεώς του, έναντι της ιστορίας της Ορθόδοξου Ελλάδος! Αδελφοί, "οι καιροί ου μενετοί"! Ο Χριστός μας διώκεται! Οι Έλληνες του 21ου αιώνος εζήλωσαν την δόξαν των Εβραίων, των Σταυρωτών του Σωτήρος Χριστού; Κύριε ελέησον!
  Άν είναι έτσι, λοιπόν, εντελώς αυθόρμητα ανεβαίνουν στα χείλη μας τα λόγια του ψαλμωδού: "Αναστήτω ο Θεός και διασκορπισθήτωσαν οι εχθροί Αυτού και φυγέτωσαν από προσώπου ημών οι μισούντες Αυτόν"!
  "Ως εκλείπει καπνός, εκλιπέτωσαν, ως τήκεται κηρός από προσώπου πυρός"!
  "Ούτως απολούνται οι αμαρτωλοί από προσώπου του Θεού καί οι δίκαιοι ευφρανθήτωσαν...." Αμήν! Αμήν! Αμήν!

  Αίγιον, 4 Δεκεμβρίου 2015
  + Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ!
  _______________________________________________________________________________________________

  Φωνή διαμαρτυρίας μιας δασκάλας για το επονείδιστο & κατάπτυστο Νομοσχέδιο υπέρ της ομοφυλοφιλίας

  Προς τον κ. Νικόλαο Παρασκευόπουλο,
  Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
  Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
  Eπειδή σέβομαι τον εαυτό μου, όπως και όλους τους Άλλους, γι’ αυτό και έχω τη δυνατότητα να Σας απευθύνω αυτή την επιστολή με στόχο να σας προβληματίσω, αναφορικά με την απόφασή σας να νομοθετήσετε το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλοφίλων.
  Έχω την άποψη πως οι νόμοι, κυρίως όσοι αφορούν τις μεταξύ των ανθρώπων σχέσεις, πρέπει να αποπνέουν την αίσθηση του αληθινού, του καλού και του ωραίου. Γίνονται έτσι οι οδοδείκτες, που τείνουν να καθοδηγούν τους πολίτες σε σωστές ατραπούς.
  Και αν κάποιος προβάλλει στο σημείο αυτό, το επιχείρημα πως η έννοια του πρέποντος, του ορθού και του σωστού δεν ταυτίζεται στη συνείδηση όλων των ανθρώπων, θα ήταν δυνατόν να θέσουμε το ερώτημα:
  Τελικά η πραγματικότητα η αφορώσα την αλήθεια για κάθε επίπεδο και φάση της ζωής των ανθρώπων είναι μία ή πολλές;… Τελικά η πραγματικότητα εξαρτάται και επηρεάζεται από την αντίληψη ενός εκάστου ή παραμένει εξ αρχής μόνιμη και σταθερή και αταλάντευτη; Και ακόμα, ο άνθρωπος που πιστεύει πως για κάθε έννοια ισχύουν, εξίσου, διαφορετικές αλήθειες, αυτός πορεύεται στη ζωή έχοντας βάση εκκίνησης; έχοντας στέρεο υπόβαθρο, πάνω στο οποίο μπορεί να δημιουργήσει;
  Μήπως τελικά βρίσκεται μετέωρος και ασυντόνιστος μέσα στον κόσμο, μάταια αναζητώντας υπόσταση και νόημα ζωής;
  Και οι νόμοι τελικά υφίστανται για να υπηρετούν την αλήθεια και τα ιδεώδη της ανθρώπινης ζωής ή να υποτάσσονται και να συνηγορούν στις διάφορες δυσμορφικές όψεις που μπορεί να προσλάβει, για διαφόρους λόγους, η ανθρώπινη βιωτή μέσα στον κόσμο αυτόν; ......
  -«Δες τα τεκταινόμενα στην Ευρώπη!» Αυτό θα μπορούσατε ίσως να μου πείτε!
  Είναι όντως τα τεκταινόμενα στην Ευρώπη προς μίμηση;…Κύριε Υπουργέ, η Ευρώπη σήπεται εδώ και δεκαετίες, εάν όχι και αιώνες ήδη, με την τυπολατρεία της σε κάθε επίπεδο ζωής, την υποκρισία, τον ατομικισμό και τον ωφελιμισμό της. Και το αλάτι που μπορεί, μερικώς τουλάχιστον, να συντηρήσει την πνευματικότητα της Ευρώπης είναι η Ελλάδα, και αν και η Ελλάδα «μωρανθεί», τότε πλέον ποιος θα μπορεί να γλυτώσει από την απόλυτη σήψη την Ευρώπη;
  -«Η θεσμοθέτηση του νόμου αυτού αποτελεί προεκλογική μας δέσμευση», θα μπορούσε κάποιος άλλος να μου πει!
  Μέχρι τώρα η Κυβέρνησή Σας έδειξε πως όχι τις προεκλογικές δεσμεύσεις της αλλά τα συμφέροντα για το λαό και τη χώρα επιλέγει να θεσμοθετήσει. Παρακαλώ Σας λοιπόν θερμά, Αξιότιμε κύριε Υπουργέ, μη χρησιμοποιήσετε αυτό το επιχείρημα, για να νομιμοποιήσετε τη συμβίωση των ομοφυλοφίλων, χωρίς να εξετάσετε και να αξιολογήσετε τις υπόλοιπες παραμέτρους του θέματος.
  Σας παρακαλώ προσωπικά, ως μία απλή Ελληνίδα, μητέρα τριών παιδιών, δασκάλα˙ μη φέρετε το νόμο αυτό στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Σκεφτείτε λίγο παραπάνω, προβληματιστείτε, σας παρακαλώ!
  Θα προτιμούσα να μην είχα να φάω, να ήμουν αιχμάλωτη σε αλλόφυλους, να πέθαινα ακόμη, παρά σε τούτη την ελληνική χώρα, που στηρίζεται πάνω σε μια γη ποτισμένη με το αίμα αγίων και μαρτύρων και ηρώων, και μέσα στο λαό μας, που στηρίζει την ελπίδα του στο Χριστό και την Εκκλησία, να θεσμοθετηθεί νόμος, αντίθετος με το θέλημα του Θεού, νόμος, που μόνο ανάμεσα σε ειδωλολάτρες και ανθρώπους-σατύρους, θα μπορούσε να σταθεί.
  Μετά τιμής,
  Σταυριανή Ατταλειώτη, συγγραφεύς.
  10 Νοεμβρίου 2015
  _______________________________________________________________________________________________

  Φωνή διαμαρτυρίας της ΠΕΘ για το επονείδιστο & κατάπτυστο Νομοσχέδιο υπέρ της ομοφυλοφιλίας
  Απόσυρση του νομοσχεδίου για το σύμφωνο συμβίωσης ζητά η ΠΕΘ

  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΕΝΩΣΙΣ ΘΕΟΛΟΓΩΝ
  Διεύθυνση: Χαλκοκονδύλη 37, 10432 Αθήνα
  Τηλέφωνο: 2105224180
  Φαξ: 2105224420
  Email: petheol@gmail.com
  Ιστοχώρος: www.petheol.gr
  Αθήνα, 16 Νοεμβρίου 2015
  Αριθμ. Πρωτ. 220

  Προς Τον αξιότιμον κύριον
  Νικόλαο Παρασκευόπουλο,
  Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
  Λεωφ. Μεσογείων 96
  Τ.Κ 11527
  Αθήνα
  ΘΕΜΑ: «Απόσυρση του νομοσχεδίου για το σύμφωνο συμβίωσης»
  Αξιότιμοι κύριε Υπουργέ,
  Η Πανελλήνιος Ένωσις Θεολόγων (ΠΕΘ) ζητά για σοβαρούς θεολογικούς, εθνικούς, κοινωνικούς, οικογενειακούς, παιδαγωγικούς, νομικούς και ιστορικούς λόγους, που από πολλούς ειδήμονες έχουν ήδη εκτεθεί επί μακρόν, την άμεση απόσυρση του νομοσχεδίου που αφορά στο νέο «σύμφωνο συμβίωσης».
  Τρία σημεία μόνον υπογραμμίζουμε:
  α) Κάθε άνθρωπος έχει τη δυνατότητα ελεύθερης επιλογής ως προς τον τρόπο της ζωής του σε σωστή ή λανθασμένη κατεύθυνση. Η ΠΕΘ ακολουθώντας τη διαχρονική ορθόδοξη θεολογική παράδοση θεωρεί ότι η επιλογή που οδηγεί στην «αστοχία», δηλαδή την αμαρτία, δεν θεωρείται ως ένα φυσικό και ομαλό στοιχείο της ανθρώπινης ύπαρξης και ως εκ τούτου δεν ευλογείται. Κύριος σκοπός της ζωής του κάθε ανθρώπου, για την ορθόδοξη πίστη είναι ένας: Πώς ο άνθρωπος, ως ύπαρξη προικισμένη με τα χαρίσματα που εκ φύσεως έχει, να τελειωθεί και να ομοιάσει κατά χάρη με τον Θεό.
  Σύμφωνα με τα παραπάνω, ό, τι δεν συμφωνεί με τον λόγο του Θεού, όπως αυτός μαρτυρείται μέσα στην Αγία Γραφή δεν μπορεί, για κανένα λόγο, να γίνει δεκτό από την ορθόδοξη χριστιανική βιβλική και πατερική παράδοση. Η νομοθεσία για την «ομοφυλοφιλική συμβίωση» που η κυβέρνηση αγωνίζεται να επιβάλει, αντιστρατεύεται την αγιογραφική διδασκαλία και πρόταση ζωής (Α΄ Κορ. 6, 9-10 & Α΄ Τιμ. 1, 9-10 & Ρωμ. 1, 26-27 & Ιούδα 7 & Λευϊτ. 18,22).
  β) Η ΠΕΘ στοιχούμενη στην ήδη διατυπωθείσα θέση της Εκκλησίας της Ελλάδος για το ξενόφερτο σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης, υποστηρίζει ότι οι «εκτροπές του οικογενειακού θεσμού» και οι αναδυόμενες από αυτές «εναλλακτικές μορφές οικογένειας», συνιστούν σαφές δείγμα της εκκοσμίκευσης και του αποχριστιανισμού των σύγχρονων δυτικών κοινωνιών και λαών, συμπεριλαμβανομένης και της ελληνικής κοινωνίας.
  γ) Έχοντας ήδη γνωρίσει τις προθέσεις της πολιτείας σε μια σειρά ζητημάτων, όπως α) την προσπάθεια της μετατροπής της διδασκαλίας του μαθήματος των Θρησκευτικών σε ένα αντιπαιδαγωγικό μείγμα διδασκαλίας όλων των γνωστών θρησκειών ταυτόχρονα, την ίδια μέρα και στην ίδια ενότητα (πολυθρησκεία – πολυθεϊα), με στόχο τη θρησκευτική σύγχυση και τον θρησκευτικό συγκρητισμό σε βάρος των παιδιών, β) την μετατροπή της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ σε θρησκειολογική με την δημιουργία κατεύθυνσης Μουσουλμανικών Σπουδών εντός αυτής και γ) την άρνηση της γενοκτονίας του ποντιακού ελληνισμού, από τον ίδιο τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, θεωρούμε ότι η καταγγελόμενη από την Εκκλησία της Ελλάδος, προσπάθεια αποχριστιανισμού της ελληνικής κοινωνίας, επιβεβαιώνεται πλήρως.
  Με βάση τα παραπάνω, η πολιτεία οφείλει να συνειδητοποιήσει ότι έχουμε δημοκρατία σε αυτόν τον τόπο και ότι ο ρόλος της εκάστοτε δημοκρατικής κυβέρνησης, ως κυβέρνησης όλων των Ελλήνων, δεν είναι να κατεξουσιάζει και να επιβάλει αυταρχικά κομματικές ιδεολογίες, αλλά να λαμβάνει υπόψη τη θρησκευτική, ιστορική και πολιτισμική συνείδηση, ταυτότητα και ιδιοπροσωπία του συνόλου του λαού. Η σημερινή κυβέρνηση λοιπόν, δεν πρέπει να νομοθετεί νόμους που εξυπηρετούν ίσως προσωπικές επιλογές ορισμένων πολιτών, αλλά από την άλλη πλευρά αλλοιώνουν, αποδομούν και παραμορφώνουν την πνευματική ταυτότητα και φυσιογνωμία ολόκληρης της χώρας, οδηγώντας την σε ακόμη πιο οδυνηρή ηθικοκοινωνική κατάπτωση. Ιστορικό χρέος έχει να νομοθετεί με δημοκρατική σύνεση και σεβασμό προς τα ιερά και όσια του γένους μας.

  Για το ΔΣ της ΠΕΘ
  Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
  Κωνσταντίνος Σπαλιώρας Παναγιώτης Τσαγκάρης
  Δρ Θεολογίας MΑ Θεολογίας


  _______________________________________________________________________________________________


  Η Φωνή του Ουρανού για θανάσιμο αμάρτημα της ομοφυλοφιλίας
  Η ομοφυλοφιλία κάτω από το φως της Αγίας Γραφής
  Παραθέτουμε κατωτέρω συντόμως τη θέση της Αγίας Γραφής για την ομοφυλοφιλία.
  Ο ΄Αγιος και Τριαδικός Θεός, καταδικάζει με βαρύτατες ποινές την ομοφυλοφιλία. Από την Παλαιά Διαθήκη παραθέτουμε από το Εβραϊκό, σε μετάφραση του Ν. Βάμβα, για καλύτερη κατανόηση του νοήματος από τους αναγνώστες των ιστολογίων. Στο 18ο και 19ο κεφάλαιο της Γενέσεως έχουμε περιγραφή της εμφανίσεως της Αγίας Τριάδος στον Αβραάμ με τη μορφή τριών ανδρών, και της πληροφορήσεως του Αβραάμ ότι ο ίδιος ο Θεός (Γιαχβέ Εβρ.) θα κατέβαινε στα Σόδομα και θα τα πυρπολούσε για την φοβερή και σιχαμερή όπως χαρακτηρίζεται από την Αγία Γραφή, αμαρτία της ομοφυλοφιλίας. Γεν. 18: 20, 19: 4-13.
  Στα Σόδομα κατέβηκαν οι δύο από τους τρεις «άνδρες»-«αγγέλους»,ο Υιός και το Άγιο Πνεύμα, και έκαναν κάρβουνα τα σώματα που τα είχαν ατιμάσει οι ίδιοι οι ομοφυλόφιλοι. Παραθέτουμε από το 19ο κεφ. τουςστίχ. 24-25. «Και έβρεξεν ο Κύριος (Γιαχβέ Εβρ.) επί τα Σόδομα και Γόμορρα θείον και πυρ παρά Κυρίου (Γιαχβέ Εβρ.) εκ του ουρανού και κατέστρεψε τας πόλεις ταύτας, και πάντα τα περίχωρα, και πάντας τους κατοίκους των πόλεων, και τα φυτά της γης». Παραθέτουμε και το Αμώς 4: 11 «Σας κατέστρεψα, καθώς ο Θεός κατέστρεψε τα Σόδομα και τα Γόμορρα…και δεν επεστρέψατε προς εμέ, λέγει Κύριος».
  Λευτ. 18: 22-23 «Και μετά άρρενος δεν θέλεις συνουσιασθή, ως μετά γυναικός είναι βδέλυγμα...»
  Λευτ. 20: 13 «Εάν δε τις κοιμηθή μετά άρρενος, καθώς κοιμάται μετά γυναικός, βδέλυγμα έπραξαν αμφότεροι εξάπαντος θέλουσι θανατωθή το αίμα αυτών θέλει είσθαι επ’ αυτούς».Στην Καινή Διαθήκη, όπως βλέπουμε από τη στάση που κράτησε ο Κύριος Ιησούς απέναντι στη μοιχαλίδα (Ιωάν. 8: 3-11), δεν ισχύει η ποινή του σωματικού θανάτου. Ισχύει όμως, όπως θα δούμε στη συνέχεια, ο δεύτερος θάνατος, η αιώνια κόλαση (Αποκ. 21: 8).
  Β΄ Βασιλέων (Δ’ Βασιλειών) 23: 7 «Και κατεκρήμνισε τους οίκους των σοδομιτών, τους εν τω οίκω του Κυρίου…».
  Στα ανωτέρω εδάφια ο Κύριος ο Θεός μας αποκαλύπτει ότι η κύρια αιτία που πυρπόλησε τα Σόδομα και τα Γόμορρα ήταν η υπερηφάνεια των κατοίκων της για τα πλούτη τους και το βδελυρό αμάρτημα της παρά φύσιν ασέλγειάς των! Αυτό ας το έχουν υπόψη οι ομοφυλόφιλοι που κάνουν παρελάσεις υπερηφάνειας για την ομοφυλοφιλία τους! Προκαλούν ευθέως τον Κύριον! Σημειώνουμε ότι και στη Μετάφραση των Εβδομήκοντα (Ο’), το νόημα σε όλα τα εδάφια που παραθέσαμε από τη μετάφραση του Ν. Βάμβα, είναι ταυτόσημο με το Εβραϊκό.

  ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ
  Ρωμ. 1ο κεφάλαιο. Παραθέτουμε τους στίχους σε νεοελληνική απόδοση από τη Μετάφραση του μακαριστού Νικ. Σωτηροπούλου. «Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ με μετάφραση στη δημοτική Ν. Ι. Σωτηροπούλου θεολόγου-φιλολόγου ΑΘΗΝΑ 2001», Έκδοσις Αδελφότητος «Ο Σταυρός». Ζωοδόχου Πηγής 44...
  Στίχ. 24-28: «Γι’ αυτό και τους άφησε ο Θεός να παραδοθούν (οι εθνικοί-ειδωλολάτρες) στις επιθυμίες των καρδιών τους για να κάνουν βρωμερές πράξεις, ώστε ν’ ατιμάζωνται τα σώματά τους απ’ αυτούς τους ιδίους, αφού την αλήθεια για το Θεό αντικατέστησαν με το ψεύδος, και προσκύνησαν και λάτρευσαν την κτίση αντί του Κτίστου, ο οποίος είναι δοξασμένος στους αιώνες. Αμήν. Γι’ αυτό και τους άφησε ο Θεός να παραδοθούν σε ατιμωτικά πάθη. Και έτσι οι γυναίκες τους μετέβαλαν τη φυσική χρήση στην παρά φύση. Ομοίως δε και οι άνδρες άφησαν τη φυσική χρήση της γυναίκας, και άναψαν από το σφοδρό πάθος τους ο ένας για τον άλλο. Αρσενικοί με αρσενικούς διαπράττουν την ασχημία, και έτσι για την (ειδωλολατρική) πλάνη τους λαμβάνουν την αρμόζουσα τιμωρία από τους ιδίους τους εαυτούς τους (αυτοτιμωρούνται ατιμάζοντας τα σώματά τους). Επί πλέον, επειδή δεν θεώρησαν άξιο να έχουν επίγνωσι Θεού, τους άφησε ο Θεός να παραδοθούν σε ανάξιο νου, για να κάνουν τα ανάρμοστα…
  Στίχ. 32: «Αυτοί, αν και γνωρίζουν καλά (από τον έμφυτο ηθικό νόμο) τη δικαιοκρισία του Θεού, ότι όσοι δηλαδή πράττουν τέτοια έργα είναι άξιοι θανάτου,όχι μόνο πράττουν αυτά, αλλά και επιδοκιμάζουν όσους πράττουν αυτά (δεικνύοντας έτσι, ότι δεν αμαρτάνουν από αδυναμία, αλλ’ από κακή θέλησι, και είναι αναιδέστατοι και αναισχυντότατοι)».
  Η παραπάνω ερμηνεία, ουσιαστικά δεν είναι του Αποστόλου Παύλου, αλλά του Αγίου Πνεύματος και του Κυρίου Ιησού Χριστού, γιατί το ΄Αγιο Πνεύμα μένει αιώνια στη Εκκλησία και την οδηγεί σε ολόκληρη την αλήθεια. Οι Απόστολοι είχαν το Αποστολικό χάρισμα και νουν Χριστού (Ιωάν. 16: 13, 1 Κορ. 2: 16, 12: 27). Οι ψυχίατροι, οι ψυχολόγοι και οι κοινωνιολόγοι, ας μην ψάχνουν να ερμηνεύσουν διαφορετικά την ομοφυλοφιλία!
  Τα ανωτέρω λόγια του Παύλου, είναι καταπέλτης-φωτιά κατά της ομοφυλοφιλίας των εθνικών-ειδωλολατρών. Ας σκεφτούμε αδελφοί, πόσο βαρύτερη είναι η ευθύνη εκείνων που βαπτίστηκαν στο όνομα της Αγίας Τριάδος (Ματθ. 28: 19), έγιναν ναός του Αγίου Πνεύματος (1 Κορ. 3: 16-17, 6: 19-20), και ατιμάζουν το σώμα τους με το βδελυρό κατά την Αγία Γραφή αμάρτημα της ομοφυλοφιλίας...
  Κατά τον αιώνιο λόγο του Θεού (Ησ. 40: 8, 1 Πέτρ. 1: 25), οι ομοφυλόφιλοι ΔΕΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΝ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ (Γαλ. 5: 19-21, Εφεσ. 5:3, 5, 12, Αποκ. 21: 8), εκτός βέβαια εάν αληθινά μετανοήσουν, εξομολογηθούν και παύσουν το φοβερό αμάρτημα της ομοφυλοφιλίας (1 Κορ. 6: 9-11). Είναι αξιοπρόσεκτο ότι οι κάτοικοι των πέντε πόλεων που αποτεφρώθηκαν τα σώματά τους από το Θεό για την ομοφυλοφιλία τους, αποτελούν στην Καινή Διαθήκη παράδειγμα της τιμωρίας τους με φωτιά από τον ουρανό.
  Ιούδ. 7: «Ωσαύτως τα Σόδομα και τα Γόμορρα και οι γειτονικές πόλεις, που ομοίως με τούτους (τους αιρετικούς) παραδόθηκαν στην ανηθικότητα και διέπραξαν παρά φύσιν αμαρτίες, είναι ενώπιόν μας παράδειγμα με την τιμωρία τους με φωτιά από τον ουρανό».
  2 Πέτρ. 2:6: «και αφού τις πόλεις των Σοδόμων και της Γομόρρας με το να μεταβάλη σε στάχτη τιμώρησε με εξαφάνιση, και έτσι έθεσε παράδειγμα γι’ αυτούς, που θ’ ασεβούσαν στο μέλλον…(Στίχ. 9): αφού αυτά συνέβησαν, άρα γνωρίζει ο Κύριος να σώζη τους ευσεβείς από δοκιμασία, τους δε ασεβείς να κρατή ήδη σε κατάστασι (μερικής) τιμωρίας για την ημέρα της κρίσεως (και της πλήρους τιμωρίας)».
  Οι ομοφυλόφιλοι των Σοδόμων και της Γομόρρας ήδη ως πνεύματα προγεύονται της αιώνιας τιμωρίας. Την εσχάτη ημέρα ο Κύριος θα αναστήσει τα σώματά τους ώστε να λάβουν μέρος στην άτιμη ανάσταση και θα αυτοβασανίζονται στο άσβεστο πυρ της πνευματικής λίμνης με τη φωτιά και το θειάφι (Ματθ. 13:41-42, Ιωάν. 5: 29, Αποκ. 21: 8, κλπ). Ο Ιωάννης ο Χρυσόστομος και ο Μέγας Βασίλειος χρησιμοποιούν βαρύτατους χαρακτηρισμούς για την ομοφυλοφιλία. Επίσης Ιεροί Κανόνες της Εκκλησίας προβλέπουν βαρύτατες ποινές για την αμαρτία της ομοφυλοφιλίας.

 6. Vassilis avatar
  Vassilis 10/12/2015 22:36:59

  Να μην παρεις τιποτα πισω Φαηλο.

  ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.-

 7. Φωτεινή avatar
  Φωτεινή 11/12/2015 01:24:12

  Πραγματικά, ΦΚ, ἀντιπροσωπεύεις τό 99,99% τῶν ῾Ελλήνων!

  ῎Απιαστος, τό ᾿φχαριστήθηκα τό video!

 8. Διηνεκης avatar
  Διηνεκης 11/12/2015 13:25:23

  Οι Συριζοανελ γνωρίζαμε εδώ και μήνες ότι είναι πεσμένοι στα τέσσερα το επισημοποίησαν απλά και με τον νόμο τώρα

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.