Φαήλος: «Καραγκιοζιλίκι» η εμφάνιση Καμμένου με παραλλαγή
04/05/2016 15:11
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Φαήλος: «Καραγκιοζιλίκι» η εμφάνιση Καμμένου με παραλλαγή

Μύδρους κατά του Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε, από το ραδιόφωνο του Αlpha ο Φαήλος Κρανιδιώτης, με αφορμή την εμφάνισή του στο ΥΠΕΘΑ με στολή παραλλαγής.

«Εξοργίζομαι με το καραγκιοζιλίκι να βλέπω τον Καμμένο με στολή παραλλαγής. Από πού δικαιούται να το κάνει αυτό; Επειδή έπαιζε με τα στρατιωτάκια μικρός; Βγαίνει αυτός ο τύπος στο γραφείο του και φορά μια ολοκαίνουργια παραλλαγή. Με αγουροξυπνημένο κυνηγό έμοιαζε με την παραλλαγή. Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που μας ακούν, σε αντίθεση με την πολιτική ηγεσία, είναι κανονικοί άνθρωποι. Έχουν υπηρετήσει, δουλεύουν, έχουν αγωνίες. Ο απλός στρατιώτης στη Λήμνο, τη Ρόδο, την Κω… τον προσβάλει να βλέπει έναν μπούρδα να παριστάνει τον στρατάρχη σαν αγουροξυπνημένος κυνηγός», σχολίασε χαρακτηριστικά.

«Δεν βρέθηκε ένας ταξίαρχος να του πει κ. Υπουργέ τι είναι αυτά που κάνεις»; Δεν μπορεί να γελοιοποιούνται αυτά τα πράγματα. Καταρχήν δεν δικαιούται. Μιλάω για το να φοράει στολή χωρίς να δικαιούται. Δικαιούμαι να την φορέσω μόνο όταν μου χτυπήσουν την πόρτα με φύλλο πορείας. Δεν δικαιούμαι να την φοράω και να κάνω βόλτες. Και άλλοι πάνε στο Μοναστηράκι αγοράζουν στολές παραλλαγής για να μαζεύουν τις ελιές», κατέληξε ο ίδιος.