Φ. Κρανιδιώτης: Η βουλή «γερμανικά» κόμματα έχει, δεν χρειάζεται και οπαδούς της ναζιστικής Γερμανίας του προχθές
13/02/2017 18:14
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Φ. Κρανιδιώτης: Η βουλή «γερμανικά» κόμματα έχει, δεν χρειάζεται και οπαδούς της ναζιστικής Γερμανίας του προχθές

Ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, Φαήλος Κρανιδιώτης, αναφερόμενος σε βίντεο από εκδήλωση της Χρυσής Αυγής με νεοναζιστικό περιεχόμενο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είδα το βίντεο της Χ.Α, παλαιό, αλλά αποδεικνύει τις καταβολές και την αφοσίωση της ηγετικής ομάδας της στον Χίτλερ και το Ναζισμό, αμείλικτους εχθρούς του λαού μας.

Υπάρχουν οι θαυμαστές του Κεμάλ, του Στάλιν, με "προοδευτική" δορά, υπάρχουν κι αυτοί που θαυμάζουν τον, κατά δήλωσή του, μαθητή του Κεμάλ, τον Χίτλερ, που βούτηξε την μισή υφήλιο στο αίμα και έσπειρε τον όλεθρο στο Έθνος μας.

Τέτοιες ανθελληνικές πεποιθήσεις είναι σίγουρα απεχθείς και για την πλειοψηφία των ψηφοφόρων της Χ.Α, προερχομένων από την ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και την Αριστερά που ψήφισαν Χ.Α, γεμάτοι θυμό για το αποτυχημένο πολιτικό σύστημα, χωρίς να ενστερνίζονται τις φιλοχιτλερικές απόψεις της ηγετικής ομάδας της οργάνωσης.

Πλέον, οι Έλληνες πατριώτες κάθε προέλευσης έχουν επιλογή, τη ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ, καθαρή από επιρροές εχθρών του Έθνους, που αιματοκύλισαν και λεηλάτησαν την Πατρίδα.

Δεν χωράει αυτή η βαρβαρότητα στην ελληνική ψυχή.

Η Βουλή, έχει αρκετά κόμματα πειθήνια όργανα της αδίστακτης Γερμανίας του σήμερα, δεν χρειάζεται και τους οπαδούς της ναζιστικής Γερμανίας του προχθές.»