Φ. Κρανιδιώτης: Η βία είναι «ανεκτή» μόνο σε ολοκληρωτικά καθεστώτα
07/03/2017 14:41
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Φ. Κρανιδιώτης: Η βία είναι «ανεκτή» μόνο σε ολοκληρωτικά καθεστώτα

Ο πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, Φαήλος Κρανιδιώτης, αναφερόμενος στη σημερινή επίθεση που δέχτηκε στο κέντρο της Αθήνας έξω από το Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα το πρωί πήγα στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών στην οδό Ακαδημίας, στο διοικητικό και εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας για δουλειές του δικηγορικού μου γραφείου.

Βλέπετε, οι κανονικοί άνθρωποι, δουλεύουμε ή όποιοι είναι άνεργοι ψάχνουν για δουλειά.

Την ώρα που με τον συνοδηγό μου ήμασταν έτοιμοι να ξεκινήσουμε, ένα νεαρό άτομο ανέβηκε στο καπό του αυτοκινήτου μου, έσπασε με μία κλωτσιά το παρμπρίζ και έφυγε τρέχοντας από την Μαυρομιχάλη και χάθηκε στα Εξάρχεια.

Βέβαια, ήταν άτυχος στην πρεμούρα του να κάνει αυθορμήτως "επανάσταση" του δειλού αλλά θα το καταλάβει μετά. Ελπίζω μόνο να έχει φωτογένεια…

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχει μετατρέψει όλη την Πρωτεύουσα σε άβατο ανομίας και βίας της κάθε ακραίας ομάδας και για άλλη μία φορά θα τους πω πως το ολοκληρωτικό φίδι που τρέφουν στον κόρφο τους, τους δάγκωσε ήδη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και θα τους ξαναδαγκώσει.

Η βία κατά πολιτών, της περιουσίας τους, δημόσιας περιουσίας και πολιτικών κομμάτων είναι «ανεκτή» μόνο σε ολοκληρωτικά καθεστώτα.

Κύριε Τόσκα, όλα καλά, ε;».