Φ. Κρανιδιώτης: Γιατί «Νέα Δεξιά» (video)
03/06/2016 14:46
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Φ. Κρανιδιώτης: Γιατί «Νέα Δεξιά» (video)

Στο Ξενοδοχείο Electra Palace, στο κέντρο της Αθήνας, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1η Ιουνίου το πρωί η παρουσίαση του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος “Νέα Δεξιά”.

Σε αυτήν ο Πρόεδρος του κόμματος κύριος Φαήλος Κρανιδιώτης, μετά από μια εισαγωγή στην οποία ανέλυσε τους λόγους για την ίδρυση της “Νέας Δεξιάς” , την ταυτότητα του κόμματος ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ καθώς και την ανάλυση της ταυτότητας των ιδρυτικών στελεχών αλλά και των μελών που όλοι αποτελούν κανονικούς ανθρώπους μέσα από την πραγματική κοινωνία και οι οποίοι εκπροσωπούν κάθε κοινωνική και επαγγελματική ομάδα.

Στη συνέχεια παρουσίασε τα στελέχη του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος και απάντησε στις ερωτήσεις των πολιτικών συντακτών.

Στα δύο ακόλουθα links – συνδέσμους από το youtube θα βρείτε τα δύο μέρη της συνέντευξης τύπου του κόμματος ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ τα οποία είναι και τα ακόλουθα:

https://www.youtube.com/watch?v=XXQ3rGfQiuw Γενική εισαγωγική παρουσίαση από τον Πρόεδρο κύριο Φαήλο Κρανιδιώτη

https://www.youtube.com/watch?v=JE8CW0yuKgA Απαντήσεις στις ερωτήσεις των πολιτικών συντακτών

Επίσης όλο το σχετικό υλικό και τα βιογραφικά των μελών του Εθνικού Συμβουλίου έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του κόμματος ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ www.neadexia.gr

Για κάθε ενημέρωση και πληροφορία μπορείτε να αποστείλετε mail στο press@nedexia.gr ή να επικοινωνήσετε στο 694 300 6400 με τον εκπρόσωπο τύπου του κόμματος.