Επίθεση στα γραφεία της ΝΔ στην Ηλιούπολη
12/11/2017 19:10
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Επίθεση στα γραφεία της ΝΔ στην Ηλιούπολη

Επίθεση δέχθηκαν τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλιούπολη, σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος. Με αφορμή το περιστατικό, η αξιωματική αντιπολίτευση, καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να αναγνωρίσει τα λάθη του και να αλλάξει πολιτική στον τομέα της δημόσιας ασφάλειας. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, "το αίσθημα ασφάλειας του πολίτη είναι σημαντικότερο από τις εσωκομματικές ισορροπίες στο ΣΥΡΙΖΑ".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει τα εξής:

"Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκαν τα Γραφεία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλιούπολη.Η Κυβέρνηση εξακολουθεί να αρνείται να παραδεχθεί ότι στην χώρα υπάρχει πια γενικευμένη ανομία την οποία ενθαρρύνει με την ανοχή της.

Καλούμε για μια ακόμη φορά τον Αλέξη Τσίπρα να αναγνωρίσει τα λάθη του και να αλλάξει πολιτική, γιατί το αίσθημα ασφάλειας του πολίτη είναι σημαντικότερο από τις εσωκομματικές ισορροπίες στο ΣΥΡΙΖΑ".

Η επίθεση

Φθορές στην πρόσοψη των γραφείων της ΝΔ στην οδό Μαρίνου Αντύπα 99 στην Ηλιούπολη προξένησαν άγνωστοι κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι φθορές έγιναν αντιληπτές το πρωί από στελέχη του κόμματος οι οποίοι ενημέρωσαν την αστυνομία.

Οι άγνωστοι δράστες έσπασαν τον υαλοπίνακα της πρόσοψης των γραφείων, που βρίσκονται στο ισόγειο, πιθανότατα με μία παλέτα που βρέθηκε στο σημείο.

Για το συμβάν διενεργείται έρευνα από την αστυνομία.

capital.gr