Επίθεση K. Καραμανλή κατά της κυβέρνησης για Uber και Beat
21/12/2017 21:40
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Επίθεση K. Καραμανλή κατά της κυβέρνησης για Uber και Beat

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης με αφορμή την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για την Uber εξαπέλυσε ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής.

Ο Κ. Καραμανλής τονίζει ότι η Νέα Δημοκρατία από την πρώτη στιγμή επισήμανε ότι οι εταιρείες Uber και Beat είναι εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις. Η πρώτη χρησιμοποιεί και μη επαγγελματίες οδηγούς, ενώ με την δεύτερη συνεργάζονται αποκλειστικά επαγγελματίες οδηγοί ταξί και μάλιστα πάρα πολλοί, προσθέτοντας πως αυτό ακριβώς αναφέρει και η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου.

Παράλληλα καλεί την κυβέρνηση να αφήσει τα περί δήθεν δικαίωσής της και αντί να προσπαθεί να κάνει το άσπρο μαύρο, ας φροντίσει έστω και τώρα, να βοηθήσει τη μεγάλη υγιή πλειονότητα των επαγγελματιών οδηγών ταξί να προσφέρουν στους πολίτες τις ποιοτικές υπηρεσίες που αξίζουν.

«Οι πολίτες απαιτούν από τους πολιτικούς να λύνουν τα προβλήματά τους, όχι να κομπάζουν για ανύπαρκτες δικαιώσεις τους, ούτε να διαστρεβλώνουν τις θέσεις των αντιπάλων τους» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Επίσης υπογράμμισε πως η θέση της Νέας Δημοκρατίας για την Uber παραμένει η αρχική της. Ότι θα πρέπει να ισχύσει ό,τι και στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, υπενθυμίζοντας ότι τον Σεπτέμβριο του 2017 μέσω συνέντευξής του στα Παραπολιτικά FM είχε συστήσει στην κυβέρνηση να αναμένει την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου.