Επιστολή του Προέδρου της Βουλής για δημοσίευμα του Antinews
11/10/2016 14:05
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Επιστολή του Προέδρου της Βουλής για δημοσίευμα του Antinews

Επιστολή με αφορμή το δημοσίευμα του Antinews, «Ο «καραμανλικός ΣΥΡΙΖΑ» ζει και βασιλεύει», έστειλε ο σύμβουλος επικοινωνίας του Προέδρου της Βουλής, Χρήστος Μιχαλόπουλος.

Αναλυτικά η επιστολή:

Σε άρθρο με τίτλο «Ο «καραμανλικός ΣΥΡΙΖΑ» ζει και βασιλεύει»(http://www.antinews.gr/action.read/antitheseis/o-karamanlikos-suriza-zei-kai-basileuei/10.110925 ) που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα σας www.antinews.gr στις 07/10/2016 και ώρα 19:12, αναφέρεται ως «μεγάλη αποκάλυψη» ότι «δικηγόρος του γιου του Νίκου Βούτση, Προέδρου της Βουλής, είναι η Βλασία Παυλοπούλου – Πελτσεμή. Για όσους δεν καταλαβαίνουν είναι η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, επίσης δικηγόρου και πρώην υπουργού των κυβερνήσεων Καραμανλή».

Θα θέλαμε να διαψεύσουμε κατηγορηματικά τη συγκεκριμένη «αποκάλυψη» και να τονίσουμε ότι ουδέποτε ο γιος του Προέδρου της Βουλής κ. Γιώργος Βούτσης-Βογιατζής είχε ως συνήγορο τη σύζυγο του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρία Βλασία Παυλοπούλου – Πελτσεμή.

Θα παρακαλούσαμε επίσης τους διαχειριστές της ιστοσελίδας να προβούν στην απαραίτητη διόρθωση και φυσικά στη δημόσια ανάρτησή της.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

Σύμβουλος επικοινωνίας Προέδρου της Βουλής