Επίσκεψη Μητσοτάκη στo TEDxAcademy
30/09/2017 16:20
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Επίσκεψη Μητσοτάκη στo TEDxAcademy

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφθηκε σήμερα, το TEDxAcademy.

Αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Μητσοτάκηςέκανε την ακόλουθη δήλωση:

Εδώ στοTEDxχτυπάει η καρδιά μιας άλλης Ελλάδας, για την οποία, δυστυχώς, δεν μιλάμε αρκετά συχνά. Είναι η Ελλάδα που καινοτομεί. Η Ελλάδα που δημιουργεί. Η Ελλάδα, η οποία ανοίγεται με αυτοπεποίθηση στον κόσμο. Η Ελλάδα της κριτικής σκέψης απέναντι στα φαντάσματα της υπεραπλούστευσης και του λαϊκισμού. Αυτή η Ελλάδα αναζητεί σήμερα, πολιτική έκφραση. Είναι η ίδια η Ελλάδα στην οποία πρέπει να επενδύσουμε, αν θέλουμε να ατενίζουμε το μέλλον με πραγματική αισιοδοξία.

Είναι μια πολύ ευχάριστη εμπειρία η σημερινή, όχι μόνο για τα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα τα οποία είχα την ευκαιρία να ακούσω, αλλά και για τη δίψα αυτού του κοινού, που είναι βασικά ένα νεανικό κοινό, να ακούσει καινούργια πράγματα και να ξεφύγει μέσα από το μίζερο κόσμο στον οποίον πολλές φορές και με δική μας ευθύνη κλεινόμαστε.

Φεύγω, λοιπόν, από τοTEDxμε μια πραγματικά αισιόδοξη αίσθηση, όχι μόνο για το μέλλον της χώρας μας, αλλά και για το πως όλοι μας, εάν πάρουμε τον έλεγχο της ζωής μας στα χέρια μας, αν προσπαθήσουμε να γίνουμε όλοι λίγο καλύτεροι, μπορούμε να αλλάξουμε την καθημερινότητά μας και να αλλάξουμε πραγματικά την όψη της Πατρίδας μας.