Έπιασες πάτο… σύντροφε!!!
20/11/2018 13:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Έπιασες πάτο… σύντροφε!!!

Τέλματος συνέχεια από τον λαοπρόβλητο μπας και γλυτώσει την εκλογική συντριβή.

Όποιος δεν είχε κάτι καλύτερο να κάνει το Σαββατοκύριακο και έτυχε να διαβάσει τις κυβερνητικές προπαγανδιστικές φυλλάδες θα διαπίστωσε ότι η εκστρατεία εξόντωσης των πολιτικών αντιπάλων του λαοπρόβλητου συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

Το αίμα στην αρένα συνεχίζει να ρέει αδιάκοπα μήπως και αφιονιστούν οι πολίτες και ξεχάσουν την λαίλαπα της πρώτης φοράς αριστερά και την δυστυχία που έφερε στις ζωές τους.

Αν η άθλια τακτική των ολετήρων στεφθεί με επιτυχία θα φανεί στις κάλπες.

Ωστόσο, κατά την άποψή μας, τα συριζόπουλα δεν θα δουν τα αποτελέσματα που προσδοκούν.

Ο λόγος απλός.

Όταν έχεις τσακίσει τον κόσμο στη φορολογία για να βγάλεις τα πλεονάσματα, όταν ένας στους δύο Έλληνες πνίγεται στα χρέη, όταν τα νοικοκυριά βυθίζονται στη φτώχια, όταν τα ελληνόπουλα μεταναστεύουν για να ζήσουν αξιοπρεπώς, όταν οι συνταξιούχοι έχουν γίνει επαίτες, όταν οι εργαζόμενοι έχουν γίνει δούλοι με τους μισθούς που παίρνουν, όταν δεν υπάρχει καμιά προοπτική να φύγει η μαυρίλα πάνω από την Ελλάδα, το να περιμένεις να επισκιαστούν τα δεινά που προκάλεσες μέσω της σκανδαλολογίας είναι επιεικώς για γέλια.

Ελπίδα και προοπτική θέλει ο λαός για να καλυτερεύσει το μέλλον του. Κάτι που τα σκάνδαλα δεν μπορούν να του δώσουν.

Ούτε φυσικά και η ελεημοσύνη που συνοδεύεται μαζί με τη λάσπη του Αλέξη προς άγραν ψήφων.

Πάρτε το χαμπάρι… σύντροφοι, παίξατε και χάσατε. Κι όσο συνεχίζετε να κυλιέστε στον βούρκο τόσο θα δυσχεραίνετε τη θέση σας.

Χρειάζεται πολύ θράσος να έχεις εξαθλιώσει έναν λαό αναγκάζοντάς τον να ζει στη φτώχια μέχρι το 2060, να έχεις ξεπουλήσει την περιουσία και τα εδάφη της χώρας για να σε στηρίξουν τα κοράκια, να αφήνεις τους μπαχαλάκηδες και τους εγκληματίες να ρημάζουν τα πάντα για να το παίξεις αριστερός, να έχεις μετατρέψει την Ελλάδα σε αποθήκη ανθρώπινων ψυχών, και να θες να εξαγοράσεις ψήφους μέσω επιδοματικής ελεημοσύνης και επιλεκτικής σκανδαλολογίας.

Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Καλώς ή κακώς με τους προηγούμενους η χώρα έβγαινε κουτσά στραβά από την κρίση κι επί των ημερών σου... σύντροφε όχι μόνο δεν σήκωσε κεφάλι, αλλά την φέσωσες με ακόμη 100 δισ. υποθηκεύοντας παράλληλα την κυριαρχία της. Και παριστάνεις τώρα την άμωμο παρθένα, προσπαθώντας να μας πείσεις ότι για όλα φταίνε οι προηγούμενοι. Εσύ όμως μπορεί να είχες αυταπάτες, αλλά επικράτησε η λογική, καθάρισε το μυαλό σου και έβγαλες την Ελλάδα από το σκοτάδι που την είχαν οδηγήσει οι προηγούμενοι με τα σκάνδαλά τους. Κι επειδή τους βγάζεις τα σκάνδαλα, έχουν τρομοκρατηθεί και συμμάχησαν με τους δανειστές για να ξαναβάλουν την Ελλάδα στα μνημόνια που εσύ έβγαλες. Αλλά με προτεταμένο το σπαθί της κάθαρσης, τις μεταρρυθμιστικές παπάτζες όπως η συνταγματική αναθεώρηση και ο διαχωρισμός κράτους - εκκλησίας που ήδη ναυάγησαν, τα... επιδοματικά καθρεφτάκια στους ιθαγενείς και τις υποσχετικές για προσλήψεις στο δημόσιο ευελπιστείς ότι θα πάρεις το αίμα σου πίσω.

Μακάρι... σύντροφε, στο ευχόμαστε ολόψυχα. Πρόσεξε όμως μην πέσεις πάλι θύμα των ψευδαισθήσεών σου.

Διότι αν πραγματικά ο αγώνας σου για την σωτηρία και την κάθαρση της χώρας ήταν αληθινός, τότε να είσαι σίγουρος ότι ο κόσμος παρά το τσάκισμα που υπέστη από την διακυβέρνησή σου θα σε στήριζε άδολα και δεν θα χρειαζόταν ούτε αντίμετρα ούτε αντίδωρα για να σε ξαναεμπιστευτεί.

Όταν όμως σε βλέπει να επιδίδεσαι σε άθλιους πολιτικούς τακτικισμούς για να τον ξεγελάσεις να είσαι σίγουρος ότι το μαύρισμα που σου επιφυλάσσει θα είναι επώδυνο.

Εκτός αν νομίζεις ότι είσαι ιδιαίτερα ευφυής και θα τον ξεγελάσεις και πάλι.

Όπως φερειπείν με την διατήρηση των ματωμένων πλεονασμάτων μέχρι να παγώσει η κόλαση που βάφτισες έξοδο από τα μνημόνια ή με τις συντάξεις που όλοι γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται για κατάργηση του μέτρου αλλά για παράταση.

Ή με το σκάνδαλο του C4I, που προσπαθείς να το φορτώσεις ολόκληρο στον Σημίτη. Άραγε μόνο ο Σημίτης ευθυνόταν για το σκάνδαλο; Η κυβέρνηση Καραμανλή δεν γνώριζε τίποτε; Το ίδιο κι ο χαρακτηριζόμενος ως φίλος της οικογένειας Παπανδρέου, Τρεπεκλής της Saic;

Ή με τις βρώμικες επιθέσεις κατά του Μητσοτάκη επειδή αντιστέκεται στον εθνομηδενισμό σου και στις ραδιουργίες σου να μετατραπεί η εκκλησία σε ΜΚΟ. Πρόσεξε γιατί ο Κυριάκος αποδεικνύεται πιο έξυπνος απ’ ότι πίστευες. Είδες πως έβαλε στην θέση τους κάτι εφοπλιστές από τον Πειραιά, με τους οποίους οι... κονδυλοφόροι των υπογείων του Μαξίμου τον κατηγορούσαν ότι είχε σχέσεις. Και σπεύδουν τώρα και αναπαράγουν τους λίβελους των μέσων τους κατά του Μητσοτάκη, αλλά δεν αντιλαμβάνονται οι δύστυχοι ότι άθελά τους αντί να τον βλάψουν τον ευνοούν. Μπούμερανγκ κι αυτή η λάσπη.

Θα μπορούσες ωστόσο να τον δελεάσεις θυσιάζοντας και τα μέλη της κυβέρνησής σου για τις σκανδαλώδεις εξυπηρετήσεις όσον αφορά τα φέσια του Λαυρεντιάδη στη ΔΕΠΑ, που απεγνωσμένα κοπιάζεις να θάψεις.

Πολύ φοβούμαστε ότι έπιασες πάτο... σύντροφε, έχεις αποτύχει σε όλα, δεν σου βγαίνει τίποτα.

Καιρός να αποδεχτείς την πραγματικότητα και να πράξεις τα δέοντα...

Ό, τι κι αν κάνεις δεν γυρίζει πια...

ΥΓ. Αν συνεχίσεις κινδυνεύεις να πάθεις αυτό για το οποίο κατηγορούσες την Φώφη τις προάλλες στη Βουλή. Και δεν θα σε κράζουν μόνο στο Πολυτεχνείο επειδή ξεφτίλισες την αριστερά, αλλά πανελλαδικά. Θα πρόκειται για τον απόλυτο διασυρμό. Πρόσεξε... το φάντασμα του Ζαχαριάδη χτυπάει την πόρτα σου...