Έντρομοι από τις απειλές Ερντογάν ζητούν ακύρωση του ασύλου
30/12/2017 21:10
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Έντρομοι από τις απειλές Ερντογάν ζητούν ακύρωση του ασύλου

Τρέξτε περήφανοι Έλληνες στο Μάξιμου να σφίξετε το χέρι του ανθρώπου που έβγαλε την Ελλάδα από την κρίση μετά από οχτώ μαύρα χρόνια. Τρέξετε να συγχαρείτε τον πολιτικό που όρθωσε το ανάστημά τoυ στα κοράκια που εποφθαλμιούσαν τον πλούτο της Ελλάδας. Τρέξτε να υποκλιθείτε στον ατρόμητο ηγέτη Τσίπρα που μετά από μια κούφια απειλή του Ερντογάν έντρομος έσπευσε να τον προσκυνήσει όπως τα γιουσουφάκια τον Σουλτάνο.

Ναι σωστά διαβάζετε, μετά από τις τζάμπα και χωρίς κόστος μαγκιές μπροστά στις κάμερες κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του κουμπάρου, ήρθε η ωμή πραγματικότητα όπου ξεχωρίζουν οι ηγέτες από τους οσφυοκάμπτες.

Δεν χρειάστηκε ούτε ένα 24ωρο για να πέσουν οι μάσκες μιας δράκας ψευτών και πολιτικών απατεώνων που στο εσωτερικό μέσω των προπαγανδιστικών τους ΜΜΕ υποδύονται του πατριώτες και την ίδια στιγμή είναι γονατισμένοι στα τέσσερα αποδεχόμενοι τις εντολές των δανειστών ή τις απαιτήσεις ξένων ηγετών.

Με σθένος και παρρησία η Δικαιοσύνη κράτησε την σημαία ψηλά βγάζοντας απόφαση με την οποία παρέχεται άσυλο στον Τούρκο στρατιωτικό και συγκυβερνήτη του ελικοπτέρου με το οποίο οι συνολικά οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί κατέφυγαν στην Αλεξανδρούπολη μετά από το αποτυχημένο πραξικόπημα του περασμένου Ιουλίου στην Τουρκία.

Ως αναμενόμενο το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε ανακοίνωση καταδικάζοντας την απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης να παραχωρήσει άσυλο σε έναν εκ των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών, κάνοντας λόγο για μια απόφαση με πολιτικά κίνητρα η οποία θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στις σχέσεις των δύο χωρών.

Και τι έκανε ο λαοπρόβλητος αντί να τους τρίψει στη μούρη την ανακοίνωση; Κατέθεσε αίτηση ακύρωσης της απόφασης.

«Ακολουθώντας την πάγια θέση σε σχέση με τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς, όπως έχει επανειλημμένως και δημοσίως εκφραστεί, υποβλήθηκε σήμερα εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης αίτηση ακύρωσης κατά της χθεσινής απόφασης παροχής ασύλου της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Προσφυγών», μας πληροφόρησε ο Καρτερός. Ναι αυτός που οργανώνει όλη την μαύρη προπαγάνδα κατά όσων τολμούν να αντισταθούν στον λαοπρόβλητο. Στους Τούρκους όμως ήταν... γατάκι.

Χάθηκε δηλαδή μια τεράστια ευκαιρία να βάλουμε τον Σουλτάνο στη θέση του λέγοντάς του ότι εμείς δεν επεμβαίνουμε στην ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης γιατί έτσι λειτουργούν οι δημοκρατίες. Αν δεν σου αρέσει, μπορείς να τοποθετήσεις την απόφασή μας μαζί με τις αξιώσεις για αναθεώρηση της Λωζάνης στο μέρος του σώματος που δεν το βλέπει ο ήλιος.

Έτσι θα έπραττε μια σοβαρή χώρα.

Άλλα που να βρεθεί σοβαρότητα στους ολετήρες.

Το μόνο που ξέρουν είναι να απειλούν και να ρίχνουν λάσπη στους αντιπάλους τους στην προσπάθειά τους να εγκαταστήσουν κι αυτοί ένα ανάλογο καθεστώς σαν της Τουρκίας. Να είστε σίγουροι ότι αν μπορούσαν να τους εκτελέσουν ή να τους φυλακίσουν όπως ο Ερντογάν θα το έκαναν.

Η σημερινή μέρα είναι ίσως η χειρότερη της μεταπολίτευσης, όσον αφορά την εθνική αξιοπρέπεια της Ελλάδας. Τέτοια υποτέλεια δεν έχει υπάρξει ξανά.

Ευτυχώς που η δικαιοσύνη, την οποία οι κατσαπλιάδες πολεμούν λυσσαλέα, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και έβγαλε τη χώρα ασπροπρόσωπη.

Εάν συνδυάσουμε τον σημερινό εξευτελισμό του Τσίπρα, με τις υποχθόνιες μεθοδεύσεις του για το ξεπούλημα της Μακεδονίας, τότε μιλάμε για τους χειρότερους εθνικούς μειοδότες που γνώρισε ο τόπος.

Ο θεός να βάλει το χέρι του...