Ενότητα ζήτησε ο Σαμαράς
08/01/2016 14:39
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ενότητα ζήτησε ο Σαμαράς

Ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς απέφυγε να πει κάτι που θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως στήριξη είτε στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη είτε στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Ο κόσμος θα αποφασίσει, ο κόσμος θα ψηφίσει. Ο δικός μου ο ρόλος είναι ενοποιητικός. Να βεβαιωθούμε ότι η παράταξη, οργανωμένα και ενωμένα θα προχωρήσει και θα είμαστε εκεί για να βάλουμε μπροστά και πάλι τη μηχανή της ανάπτυξης και αυτό δεν μπορεί να γίνει αν η παράταξή μας δεν είναι ισχυρή και ενωμένη», είπε μιλώντας στον Best.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φωτεινή avatar
    Φωτεινή 08/01/2016 20:07:12

    ᾿Αδικεῖσαι, Πρόεδρε, σ᾿ αὐτό τό κόμμα. Δέν ἐκτίμησαν τήν προσφορά σου, τούς ἀγῶνες σου, καί τήν ἀγαπη σου γιά τήν ῾Ελλάδα. Σέ ἀνάγκασαν νά παραιτηθῆς γιατί ο ἰδιοκτήτης δέν μποροῦσε τήν σύγκριση μαζί σου. ῎Εχανε τό κόμμα ὄχι ἀπό ἐσένα, ἀλλά ἀπό τήν βάση. Νά πάρη τούς διάφορους ἀντώναρους, τόν πυρσό, καί στά ΤΣΑΚΙΔΙΑ!!

    Μπόχα, βαρωνεῖες, καί ἰδιοκτησίες δέν σοῦ ταιριάζουν. Κάνε τό πρῶτο βῆμα γιά τήν ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ. . .εἴμαστε μαζί σου!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.