Έλεος με το «δούλεμα» κύριε Καμμένο!
10/06/2016 21:20
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Έλεος με το «δούλεμα» κύριε Καμμένο!

«Πολλά από τα μέτρα που πήραμε δεν είναι ευχάριστα, δεν συμβαδίζουν με το νόημα του Συντάγματος, αλλά η συμφωνία του Ιουλίου κατέληξε και σε συμφωνία στο Eurogroup». Ποιος τα λέει αυτά; Μα φυσικά ο... Συριζαίος πλέον Πάνος Καμμένος ο οποίος είναι γνωστό ότι θα κάνει τα πάντα για να μείνει στην καρέκλα του και στο κόκκινο χαλί των παρελάσεων.

Όμως, η κατάσταση αυτή έχει φτάσει στο απροχώρητο. Υπουργοί και βουλευτές που έχουν ορκιστεί να υπηρετούν το Σύνταγμα και τους νόμους να ομολογούν δημόσια ότι ψήφισαν... εκτός νόμου. Και αυτό να το κάνουν συστηματικά, ειδικά ο Καμμένος που κατήγγειλε ότι είναι έγκλημα η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά, λίγες ώρες αφ' ότου είχε ψηφίσει κι αυτός και οι καμαρωτοί συνάδελφοί του.

Φαίνεται ότι είναι «γραμμή» που έχει δοθεί σε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ να βγαίνουν στον κόσμο και να λένε πόσο πονάνε για τα μέτρα που ψήφισαν ή ότι είναι αντισυνταγματικά αλλά τι να κάνουν, εξαναγκάστηκαν. Δεν είναι απλά θέμα πολιτικής απάτης. Ότι κορόιδεψαν δηλαδή τον ελληνικό λαό. Είναι θέμα Δημοκρατίας να ομολογείς ότι κινείσαι εκτός Συντάγματος.

Βεβαίως που να βρεθεί το φιλότιμο και η δημοκρατική συμπεριφορά από τους Συριζοψεκασμένους να ομολογήσουν την απάτη τους και να ζητήσουν συγγνώμη. Και που να σταματήσει λίγο η ξεδιαντροπιά της κυβέρνησης και του ιδίου του κ. Καμμένου ο οποίος λέει και τα εξής απευθυνόμενος σε όσους τρώνε σανό: «Με την έγκριση της δόσης από το Eurogroup μπαίνουμε στην απομνημονιοποίηση της χώρας. Ξεκινάει μια νέα εποχή, είναι βασικό το θέμα της ψυχολογίας, που μπορεί να βοηθήσει την οικονομία. Φαίνεται ότι θα υπάρξει έκρηξη επενδύσεων, που θα βοηθήσει στο να αντιμετωπιστεί η ανεργία και να έρθει η ανάπτυξη. Πρέπει να δώσουμε και ψυχολογικά ένα σύνθημα ότι η οικονομία θα βελτιωθεί».

Πρόσεχε «Ακομβίωτε Στρατάρχη » μη τυχόν και σκάσει καμιά οβίδα κατά τη διάρκεια της... έκρηξης και που να τρέχετε να κρυφτείτε από το φόβο.