Εκτός "Ώρας Αποφάσεων" ο Γ. Ραγκούσης
01/07/2017 11:00
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Εκτός "Ώρας Αποφάσεων" ο Γ. Ραγκούσης

Οι ιδρυτές της "Ώρας Αποφάσεων", Γιάννης Δατσέρης, Άννα Διαμαντοπούλου, Δημήτρης Κατσαντώνης, Μιλτιάδης Νεκτάριος και Γιώργος Φλωρίδης, με κοινή τους δήλωση αναφέρουν ότι ο Γιάννης Ραγκούσης αποχώρησε από την "Ώρα Αποφάσεων", μετά την απόφασή του να αποδεχθεί τη πρόσκληση και να παραστεί στο συνέδριο της ΔΗΣΥ.

Συγκεκριμένα αναφέρουν: "Η Ώρα Αποφάσεων έχει συγκεκριμένες θέσεις, εκφράζεται ενιαία και τοποθετείται συλλογικά. Ο Γιάννης Ραγκούσης επέλεξε να διαφοροποιηθεί. Η απόφασή του να παραστεί και να μιλήσει στο συνέδριο της ΔΗΣΥ, είναι φυσικά σεβαστή σε προσωπικό επίπεδο. Ταυτόχρονα όμως, πρόκειται για μια πρωτοβουλία που διέρρηξε τη συλλογική μας λειτουργία προσπαθώντας να προκαταλάβει αποφάσεις. Οι δρόμοι μας χώρισαν".

Νωρίτερα, με ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook, o Γιάννης Ραγκούσης είχε δηλώσει: "Άκουσα με προσοχή τις σωστές και σημαντικές προτάσεις της Φώφης Γεννηματά για τα βήματα που πρέπει να γίνουν προς τη δημιουργία νέου, ενωμένου, προοδευτικού φορέα. Είναι ευρύτατα γνωστό ότι επιδιώκω την επικράτηση σχεδόν των ίδιων προτάσεων. Μόλις ανακοίνωσα στους οργανωτές του Συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ότι αποδέχομαι την πρόσκληση που παρέλαβα ως ιδρυτικό μέλος της "Ώρας Αποφάσεων" για να παραστώ και να μιλήσω".

Capitalgr, με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ