Εξηγήσεις από Τσίπρα για τον Φλαμπουράρη ζητά η ΝΔ
29/10/2015 17:54
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Εξηγήσεις από Τσίπρα για τον Φλαμπουράρη ζητά η ΝΔ

Εξηγήσεις από τον πρωθυπουργό για τις σημερινές αποκαλύψεις της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» για τον Α. Φλαμπουράρη ζητά η Νέα Δημοκρατία

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα», o υπουργός Επικρατείας χρωστούσε 6.656,47 ευρώ στην εταιρία ύδρευσης και του έκαναν…σκόντο 4.000 ευρώ! Μάλιστα, το «κούρεμα» δημοσιεύτηκε και στη Διαύγεια στις 14 Σεπτεμβρίου 2015.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Γραφείο Τύπου του κόμματος αναφέρουν:

«Ο υπουργός Επικρατείας κ. Αλέκος Φλαμπουράρης προκαλεί καθημερινά τους Έλληνες. Πριν από λίγες ημέρες, αποκαλύφθηκε ότι πέτυχε να του χαριστούν από το Δήμο Αίγινας 4.000 ευρώ για τις οφειλές του προς την εταιρία ύδρευσης. Σημερινά δημοσιεύματα αποκαλύπτουν ότι ο κ. Φλαμπουράρης, ενώ διατηρούσε εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της επιχείρησής του, τα οποία “ξεχνούσε” να δηλώσει στο “Πόθεν Έσχες”, την ίδια στιγμή δήλωνε “άπορος” και έμπαινε στη ρύθμιση για τις δόσεις.

Εάν αληθεύουν αυτά, αποδεικνύεται ότι ο κ. Φλαμπουράρης είναι πολλαπλώς εκτεθειμένος. Ο κ. Τσίπρας, ο οποίος κάλυψε και εξακολουθεί να καλύπτει τον υπουργό του, οφείλει να δώσει καθαρές εξηγήσεις».

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.