Εκδηλώσεις... λατρείας
13/08/2016 14:44
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Εκδηλώσεις... λατρείας

Το παρασκήνιο παρουσιάζει η στήλη του ΒΗΜΑτοδότη. Αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα:

«Συγγνώμη, Κυριάκο, μπορείς να μου πεις τι τους έχεις κάνει εδώ πέρα και όλοι σε λατρεύουν»; Την ερώτηση αυτή έκανε η Μαρέβα Μητσοτάκη στον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά τις "εκδηλώσεις λατρείας", όπως τις χαρακτήρισε, που είδε για τον σύζυγό της στα Χανιά, όπου το ζεύγος παραθερίζει με τα παιδιά του.

Το να γράφει μια εφημερίδα ό,τι θέλει είναι λογικό. Ελευθερία και δημοκρατία έχουμε, μπορούν να γράφουν οι δημοσιογράφοι αυτά που πιστεύουν ότι είναι ειδήσεις που «πουλάνε». Όμως, η παραπάνω είδηση «βρομάει»… διαρροή. Είναι από αυτές τις ειδήσεις που τις δίνει ο ενδιαφερόμενος στον δημοσιογράφο για να τις γράψει. Είναι σαν κι αυτή την είδηση που είχε βγει πριν από μερικές εβδομάδες για την Μαρέβα Μητσοτάκη επίσης και για το πόσο όμορφη είναι, πόσο καλοντυμένη, πόσο διαφορετική από την Περιστέρα Μπαζιάνα του Αλέξη.

Και να οι ύμνοι για την αριστοκρατική της καταγωγή, για το πόσο fitness είναι, πόσο καλά στέκεται δίπλα στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και άλλα τέτοια.

Έλεος παιδιά. Μυαλό δε βάλατε εκεί στη Νέα Δημοκρατία; Ειδικά μετά από τόσα χρόνια που ο κόσμος βρίσκεται με το μαχαίρι στο λαιμό, να χρησιμοποιείτε «κόλπα» του παρελθόντος. Αυτά γίνονταν όταν έρεε το χρήμα και ο λαός ασχολούνταν με το αν οι πρώτες ή οι δεύτερες κυρίες ήταν όμορφες, έξυπνες, διακριτικές και άλλα τέτοια.

Όμως τώρα; Τώρα που ο τόπος έχει ανάγκη από αλλαγές σε όλα τα επίπεδα να δίνονται «ειδήσεις» για το πόσο… λατρεύεται ο Κυριάκος από τον κόσμο; Έλεος παιδιά, ηρεμήστε λίγο και κοιτάξτε πώς θα φτιάξετε ένα έντιμο, αληθινό, υλοποιήσιμο πρόγραμμα εξόδου της χώρας από την κρίση κι αφήστε τα υπόλοιπα.

Είναι τόσο ανόητο και ταυτόχρονα τόσο προκλητικό να διαβάζει ο πολίτης ότι η Μαρέβα έμεινε έκπληκτη από τις εκδηλώσεις λατρείας στο πρόσωπο του άντρα της.

Δεν το έχουν καταλάβει; Πάνε αυτά, τέλειωσαν, λύσεις θέλει ο ελληνικός λαός κι όχι ψεύτικους ηγέτες που δήθεν λατρεύονται αλλά στο τέλος φεύγουν από την πίσω πόρτα. Είδαμε και τις εκδηλώσεις λατρείας στον Τσίπρα και τώρα δεν μπορεί να βρει… βίλα να κρυφτεί.

Είτε μας αρέσει είτε όχι η Ελλάδα χρειάζεται αληθινούς διαχειριστές της οικονομίας, έντιμους πατριώτες που θα εργάζονται νυχθημερόν για το καλό του τόπου. Όχι «στημένους» ή «φτιαγμένους» από τα Media ηγέτες και λαοπρόβλητους πολιτικούς. Χορτάσαμε απ’ αυτούς. Χορτάσαμε Γιωργάκη και Αλέξη, είναι η ώρα να πάρει ο λαός στα χέρια του την τύχη του και να πάψει να επιλέγει πρόσωπα που «γράφουν» στο γυαλί αλλά είναι τενεκέδες ξεγάνωτοι.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αν θέλει να γίνει πρωθυπουργός κι αν θέλει να γράψει ιστορία βοηθώντας τον τόπο του δεν έχει τίποτε άλλο να κάνει παρά να φτιάξει μια ισχυρή ομάδα, να πολιτευτεί με εξυπνάδα και πατριωτισμό και να λέει την αλήθεια. Αν δεν τα κάνει αυτά τότε οι… εκδηλώσεις λατρείας θα μετατραπούν γρήγορα σε φωνές οργής.