Εισβολή Πολάκη στο έκτακτο Δ.Σ. του ΚΕΕΛΠΝΟ
20/04/2016 13:35
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Εισβολή Πολάκη στο έκτακτο Δ.Σ. του ΚΕΕΛΠΝΟ

Στην έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕΕΛΠΝΟ, όπου συζητείται το θέμα της παρέμβασης του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στο διαγωνισμό για τη στελέχωση των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας, εισέβαλε λίγο μετά τις 10.00 την Τετάρτη ο Παύλος Πολάκης.

Βγαίνοντας από το κτίριο του ΚΕΕΛΠΝΟ ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επέμεινε ότι οι απαντήσεις δόθηκαν με το χθεσινό δελτίο τύπου όπου ομολογεί την παρέμβασή του προσθέτοντας ότι «ξεκαθαρίσαμε ορισμένα πράγματα».

Δήλωσε ότι ο έλεγχος που ο ίδιος με τη μετακλητή υπάλληλο του υπουργείου και στενή συνεργάτιδά του έκαναν στις αιτήσεις έδειξε ότι «υπήρχαν λάθη στη μοριοδότηση» και υποσχέθηκε ότι «άμεσα θα δημοσιευθούν οι πίνακες μετά την υποβολή ενστάσεων».

Υποστηρίξε, επίσης, ότι οι σχέσεις τους με τον διοικητή του ΚΕΕΛΠΝΟ είναι «άριστες» ενώ σε ερώτηση για το αν σκέφτεται να παραιτηθεί απάντησε ειρωνικά με τη μαντινάδα «Που χει γρε στο πεθυμιό της, το θωρεί και στο όνειρό της».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Δ.Σ.του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων θα συζητήσει ακόμη και την ακύρωση του διαγωνισμού μετά τις διαστάσεις που έχει πάρει το ζήτημα.

imerisia.gr