«Εφοδος» Λαφαζάνη, Στρατούλη και Ραχήλ Μακρή στο Χίλτον (ΦΩΤΟ)
10/03/2016 21:16
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

«Εφοδος» Λαφαζάνη, Στρατούλη και Ραχήλ Μακρή στο Χίλτον (ΦΩΤΟ)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα Χίλτον πραγματοποίησαν περίπου 100 μέλη της Λαϊκής Ενότητας, με αφορμή τις συναντήσεις του Κουαρτέτου με την ελληνική πλευρά. Ανάμεσα στους συγκεντρωμένους και ο επικεφαλής της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο Δημήτρης Στρατούλης, ο Στάθης Λεουτσάκος και η Ραχήλ Μακρή.

«Quartet Go Home – Κάτω η μνημονιακή κυβέρνηση», έγραφε το κεντρικό πανό.

Οι συγκεντρωμένοι προχώρησαν σε κατάληψη της κεντρικής εισόδου του ξενοδοχείου και φώναξαν συνθήματα, μεταξύ των οποίων κυριάρχησαν τα «Μια νύχτα μαγική σαν την Αργεντινή να δούμε στο ελικόπτερο ποιος θα πρωτομπεί», «Κατρούγκαλος και Τσίπρας έκαναν συμφωνία να σώσουνε τις τράπεζες, να κλείσουν τα ταμεία» και «τα ισοδύναμα τους είναι μια απάτη, όχι άλλα βάρη στων εργατών την πλάτη».

«Το μήνυμα της σημερινής κατάληψης της εισόδου στο Χίλτον είναι απλό: Να φύγει αμέσως από την Ελλάδα η τροϊκανή χούντα, να συντριβεί και να πέσει η κυβέρνηση των μνημονιακών υπαλλήλων και μαζί της όλο το μνημονιακό πολιτικό μπλοκ. Η Ελλάδα χρειάζεται μια μεγάλη ριζοσπαστική ανατροπή και μια νέα δημοκρατική αντιμνημονιακή πορεία», τόνισε ο Παν. Λαφαζ'ανης σε δηλώσεις του, κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας.

Όπως, αναφέρεται σε σχετική ανακλοίνωση της ΛΑΕ, λόγω της αιφνιδιαστικής κινητοποίησης, οι αρμόδιοι υπουργοί και οι εκπρόσωποι του «κουαρτέτου» αναγκάστηκαν να μπουν στο ξενοδοχείο από το γκαράζ.

Σχετική ανάρτηση έκανε στο λογαριασμό του στο facebook ο Δημήτρης Στρατούλης:

«Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτήν την ώρα στελέχη και μέλη της Λαϊκής Ενότητας έξω από το ξενοδοχείο Χίλτον στην Αθήνα όπου διεξάγονται οι διαπραγματεύσεις των αρμόδιων υπουργών με το «κουαρτέτο», με κεντρικό σύνθημα "Quarteto Go Home-Κάτω η μνημονιακή κυβέρνηση"».

imerisia.gr