Έβγαλε πόρισμα η Αυλωνίτου για τους «8»: Τους καταδίκασε και ζητά την έκδοσή τους στην Τουρκία
21/07/2016 23:20
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Έβγαλε πόρισμα η Αυλωνίτου για τους «8»: Τους καταδίκασε και ζητά την έκδοσή τους στην Τουρκία

Την έκδοση των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών ζήτησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου μιλώντας στη Βουλή, ενώπιον μάλιστα του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου. «Βεβαίως το λόγο έχει η δικαιοσύνη που θα αποδώσει τις ευθύνες για το καθένα από τα πρόσωπα χωριστά», είπε αρχικά η κυρία Αυλωνίτου και συνέχισε: «Δεν γίνεται όμως η ελληνική δημοκρατία να παρέχει πολιτικό άσυλο σε άτομα που αποδεδειγμένα – το τονίζω – εφόσον αποδειχτεί ότι βομβάρδιζαν πολυβολούσαν αδιάκριτα πολίτες από αέρος σε αστικές περιοχές»!

Η ίδια προσέθεσε στην τοποθέτησή της ότι «τέτοιες πράξεις έχουν καταγραφεί σε βίντεο αποτελούν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και με κανένα πρόσχημα δεν πρέπει να τύχουν οιασδήποτε κάλυψης», λέγοντας ουσιαστικά στον Π. Καμμένο να τους παραδώσει στον Ερντογάν.

Όπως ήταν λογικό ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας δεν απάντησε στην προτροπή της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που φυσικά έκανε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη. «Είναι δική σας άποψη αυτή ή του κόμματος σας;» παρενέβη η Λιάνα Κανέλλη. «Ο βουλευτής εκφράζει την άποψη του» απάντησε η κυρία Αυλωνίτου. «Δεν συμβαίνει πάντα αυτό» σχολίασε η βουλευτής του ΚΚΕ.

eleftherostypos.gr