Δώστε... αίμα στο λαό
04/11/2015 20:20
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δώστε... αίμα στο λαό

Μαθαίνουμε ότι καμιά 40αριά τραπεζικοί υπάλληλοι, ανώτερα και μεσαία στελέχη έχουν παρελάσει από τα ανακριτικά γραφεία τις τελευταίες ημέρες. Ο λόγος; Τα θαλασσοδάνεια που δόθηκαν σε εκδοτικές εταιρείες με πρώτες και καλύτερες τα μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα αλλά και εκκολαπτόμενους εκδοτάκους της πεντάρας που εμπλέκονται σε βρόμικες υποθέσεις.

Ασφαλώς η κάθαρση είναι ζητούμενο και αν πάνε φυλακή και μερικοί τραπεζικοί, εκδότες, επιχειρηματίες ακόμη καλύτερα. Μαθαίνουμε π.χ. ότι ένας από τους μεγαλύτερους εκδότες με δάνεια που δόθηκαν τα τελευταία χρόνια ακόμη και χωρίς εγγυήσεις είναι στο στόχαστρο. Θα δούμε τι θα γίνει αλλά είναι γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να ρίξει αίμα στην αρένα, ειδικά τώρα που έχει στριμωχτεί για τα καλά. Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ξεχαστεί ο Φίλης, ο ΕΝΦΙΑ, οι μειώσεις σε συντάξεις και τα νέα χαράτσια που έρχονται;

Λέγεται λοιπόν ότι θα υπάρξουν ανθρωποθυσίες επί δικαίων και αδίκων ώστε να γίνει μεγάλος ντόρος, η κυβέρνηση να παίξει το χαρτί της καταπολέμησης της διαφθοράς και ο κόσμος να ξεχαστεί με το θέαμα, έστω κι αν δεν θα έχει άρτον.

Είναι η γνωστή τακτική του Κολοσσαίου όπου τα θύματα, ένοχοι και αθώοι ρίχνονται στα άγρια ζώα και ο κόσμος πανηγυρίζει, ακόμη κι αν δεν έχει… χλαμύδα να φορέσει.

Επαναλαμβάνουμε: Όσοι είναι να πάνε φυλακή να μην τους χαριστεί τίποτε. Όσοι έφαγαν λεφτά, πήραν δάνεια για επιχειρήσεις και τα έβγαλαν στο εξωτερικό να πάνε πάραυτα στην ψειρού. Αλλά ο κόσμος δεν πρέπει να ξεγελαστεί αυτή τη φορά. Και δεν θα το κάνει διότι ο άρτος την παρούσα χρονική στιγμή είναι πιο πολύτιμος από το θέαμα. Όσα γουνάκια και να δούμε στην τηλεόραση, η τσέπη δεν γεμίζει. Όσο κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ αντικαθιστά την ανάπτυξη, τις θέσεις εργασίας, την βελτίωση των οικονομικών με ανακριτές και εισαγγελείς, με χρεοκοπημένους εκδότες και με λαδωμένα στελέχη τραπεζών η ουσία είναι ότι η κοιλιά θα παραμένει άδεια.

Ας μη νομίζει το Μαξίμου ότι με τέτοια επικοινωνιακά παιχνιδάκια θα κάνει το λαό να ξεχάσει τους παλαβούς και ανόητους που κυβερνούν. Η ζωή και η πολιτική αποδεικνύουν ότι μια του κλέφτη, μια του ψεύτη, τρεις και η κακιά του ώρα.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Άλυτη Εξίσωση avatar
  Άλυτη Εξίσωση 04/11/2015 10:12:30

  Λαός με συνείδηση, κουλτούρα, ήθος και νοοτροπία άξεστου όχλου, που όλο παρασύρεται - αν και πεινασμένος - στα Κολοσσαία της υποκρισίας και κρώζει και ξεχνιέται και ξεχνά, δεν αξίζει πραγματικά τίποτε περισσότερο από τη μιζέρια και την απόλυτη εξαθλίωση. Μετά από τόσες δοκιμασίες, προδοσίες, παραπλανήσεις και ματαιώσεις, όποιος δεν καταφέρνει να διαβάζει πίσω απ΄τα φαινόμενα, όποιος ...αδυνατεί να διακρίνει τη συμπαιγνία και την αισχρότητα, έχει πια καταντήσει εύπλαστος ''πολτός'' και δεν του αξίζει τίποτε. Ούτε κι η λύπηση.

 2. Κώστας Γερενός avatar
  Κώστας Γερενός 04/11/2015 11:19:58

  Ρε παιδιά συγνώμη αλλά αν το κάνει και μπουν φυλακή μερικοί εκδότες καλό είναι.
  Χρέος δικό μας είναι να μην αφήσουμε τον κάθε Φίλη να περάσει έτσι.
  Όχι όμως ή το ένα ή το άλλο.
  Αν κάνουν κάτι καλό καλώς. Για ο,τι κακό κάνουν να μας βρίσκουν απέναντί τους

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.