Διορίστηκε και ο αδερφός του Γιάννη Μυλόπουλου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
02/02/2016 14:48
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Διορίστηκε και ο αδερφός του Γιάννη Μυλόπουλου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

«Η γυναίκα του Καίσαρα θα πρέπει όχι μόνο φαίνεται αλλά είναι και τίμια» είπε ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων Μάριος Γεωργιάδης τονίζοντας πριν αναφερθεί στον διορισμό του αδερφού του κ. Μυλόπουλου ότι «συνεχίζονται οι διορισμοί των στενών φίλων και συγγενών του ΣΥΡΙΖΑ».

Στη συνέχεια απευθυνόμενος στον νέο πρόεδρο του Αττικό Μετρό, πρώην πρύτανη, Γιάννη Μυλόπουλο, τον ρώτησε «εάν είναι συγγενικό του πρόσωπο ο κ. Μυλόπουλος που πρόσφατα διορίσθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης;».

«Είναι αδελφός μου, αλλά δεν έκανα εγώ τον διορισμό του» , απάντησε ο κ. Μυλόπουλος για να του επισημάνει ο βουλευτής: «δεν είπα ότι τον διορίσατε εσείς, η κυβέρνηση τον διόρισε όπως και εσάς και αυτήν κρίνω».

Ο κ. Νικήτας Μυλόπουλος, ήταν καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης διορίστηκε τον Δεκέμβριο του 2015 και κατέχει την θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου .

Ο νέος πρόεδρος της «Αττικό Μετρό» εκφράζει την άποψη ότι η «αδελφική σχέση δεν μπορεί να αποτελεί εμπόδιο στην επαγγελματική σταδιοδρομία» και επισημαίνει ότι ο κάθε υπουργός επιλέγει τους πλέον ικανούς κατά την κρίση του ανθρώπους να στελεχώσουν τους κρατικούς οργανισμούς.

«Είναι άλλο πράγμα εγώ να διορίσω τον αδελφό μου στην 'Αττικό Μετρό', είναι άλλο πράγμα να διορίσει ο αδερφός μου εμένα στο Μέγαρο Μουσικής, είναι άλλο πράγμα να επιλεγεί εκείνος σε διαφορετική θέση και εγώ σε τελείως διαφορετική θέση γιατί θεωρηθήκαμε ότι είμαστε επαρκείς και ικανοί από την κυβέρνηση» τονίζει ο κ. Μυλόπουλος και υπογραμμίζει: «Δεν διόρισα εγώ τον αδερφό μου».

Σε δηλώσεις του στο «Πρακτορείο 104,9 FM», και κληθείς να σχολιάσει τα όσα διαδραματίστηκαν χθες κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής ΔΕΚΟ και Τραπεζών της Βουλής, ο πρώην πρύτανης στο ΑΠΘ χαρακτήρισε «απρόκλητη, άθλια και χυδαία» την επίθεση που δέχθηκε από τον βουλευτή της ΧΑ, Ηλία Κασιδιάρη, και «συκοφαντίες που έχουν κριθεί τελεσίδικα και έχουν καταπέσει από τα δικαστήρια» τις καταγγελίες του.

imerisia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο!Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή!H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.