Διεγράφη από τη Ν.Δ. ο Β. Πολυμερόπουλος
22/09/2017 15:41
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Διεγράφη από τη Ν.Δ. ο Β. Πολυμερόπουλος

Στη διαγραφή του Βασίλη Πολυμερόπουλου από μέλος της Νέας Δημοκρατίας προχώρησε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Λευτέρης Αυγενάκης.

Η διαγραφή Πολυμερόπουλου από τη γαλάζια παράταξη, καθώς και απώλεια των δικαιωμάτων και αξιωμάτων που απορρέουν από αυτήν έρχεται στον απόηχο της απόφασης του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, το οποίο καταδίκασε το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ και πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων στο δήμο Αθηναίων για "χρήση υφ’ αρπαγής ψευδούς βεβαίωσης".

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας επισημαίνεται πως ο έλεγχος των πλαστών πτυχίων και πιστοποιητικών ξεκίνησε την περίοδο που ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, ήταν υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

"Τότε, που ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφιζε και ήταν απέναντι σε κάθε έλεγχο νομιμότητας, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο περιπτώσεις σαν αυτή του κ. Πολυμερόπουλου. Καλά θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, αντί να μας κουνάει το δάχτυλο, να ενημερώσει τους πολίτες γιατί σταμάτησε από τον Ιανουάριο του 2015 τους ελέγχους για την ορθή τήρηση της μετατροπής συμβάσεων ορισμένου σε αορίστου χρόνου. Επίσης, πόσες υποθέσεις επίορκων δημοσίων υπαλλήλων παραμένουν εκκρεμείς στα Πειθαρχικά Συμβούλια, με ορατό τον κίνδυνο στο τέλος του έτους πολλοί από αυτούς να επιστρέψουν στις υπηρεσίες τους”, τόνισε η οδός Πειραιώς.

capital.gr