Δεν λένε να αφήσουν ήσυχη τη ΝΔ Καραμανλικοί και Συριζαίοι
17/06/2017 19:31
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δεν λένε να αφήσουν ήσυχη τη ΝΔ Καραμανλικοί και Συριζαίοι

Οι πολιτικοί, δημοσιογραφικοί και επιχειρηματικοί προστάτες ήταν πάντα είδος που περίσσευε στην Ελλάδα. Τόσοι πολλοί που έμπαιναν μπροστά για να βάλουν πλάτη σε αποτυχημένους πολιτικούς ακόμη και έναντι πινακίου φακής.

Έτσι τις τελευταίες ώρες, και παρά το νέο Βατερλώ της κυβέρνησης και προσωπικά του κ. Τσίπρα, γίνεται μια συστηματική προσπάθεια να «αγιοποιηθεί» ο πρωθυπουργός και να δημιουργηθούν προβλήματα στη Νέα Δημοκρατία. Ο Μητσοτάκης προφανώς φταίει για τις συνεχείς αποτυχίες της κυβέρνησης που κοστίζουν στην Ελλάδα.

Ο Κυριάκος και η ΝΔ φταίνε για τα γραβατωμένα πέη του Καμμένου, τις άθλιες αναρτήσεις δημοσιογράφων της ΕΡΤ ή τις επιδοκιμασίες του Παππά στις βρισιές που γράφει ο κάθε παπάτζας.

Φταίνε όλοι οι άλλοι για το γεγονός ότι πάμε ολοταχώς σε τέταρτο μνημόνιο κι ότι είναι μεγάλο ψέμα ότι βγαίνουμε από την κρίση.

Και καλά, να είναι ο Βαξεβάνης εντάξει… Ακριβή πένα για να γράφει ότι έχει πρόβλημα η ΝΔ επειδή προηγείται με 15 μονάδες διαφορά. Άλλωστε, τέτοια βλακώδη ρεπορτάζ τα έχουμε ξαναδεί προκειμένου να στηρίξουν τον καημένο τον Τσίπρα που τρώει τη μια σφαλιάρα πίσω από την άλλη.

Όμως, κάτι πληρωμένα παιδάκια του εκσυγχρονισμού, κάτι δημοσιογράφοι της φάπας που έγλειφαν την εξουσία του Σημίτη και μετά όλων των άλλων διότι είναι καλοί στον χαμαιλαιοντισμό; Και κάτι site που φτιάχτηκαν μόνο και μόνο για να κάνουν ζημιά στη ΝΔ και να στηρίξουν τις άοκνες προσπάθειες του Καραμανλή να «δικαιωθεί» εις βάρος της παράταξης;

Θέλετε να αγιοποιήσετε τον πρώην πρωθυπουργό κύριοι; Κάντε το. Ανοίξτε έναν τσελεμεντέ ή έναν οδηγό για ταβέρνες και γράψτε κριτικές, θα είναι η καλύτερη υπηρεσία στον καραμανλισμό, μαζί βεβαίως με τουριστικούς οδηγούς για εκείνους που έκαναν μια ζωή διακοπές όταν η πατρίδα ήταν με το ένα πόδι στη χρεοκοπία και την καταστροφή.

Τώρα κάποιοι ανακάλυψαν ότι τα επιχειρηματικά συμφέροντα άνοιξαν πόλεμο στον Καραμανλή, γι’ αυτό κι έχασε την εξουσία. Τότε με τον βασικό μέτοχο εννοούν αλλά δεν απαντούν στο ερώτημα. Αφού κατηγόρησε τους νταβατζήδες γιατί μετά έγινε ένα μ’ αυτούς; Γιατί δεν έβγαινε να τους καταγγείλει και να πάρει 80% μετά από τον ελληνικό λαό; Γιατί απλά δεν ήταν ικανός να το κάνει.

Οι περισπούδαστοι αρθρογράφοι μάλιστα λένε ότι και ο Αλέξης σήμερα τα ίδια τραβάει όπως ο Καραμανλής. Τον χτυπάνε τα μεγάλα συμφέροντα και η διαπλοκή και αυτός αντιστέκεται. Προσέξτε ταύτιση Τσίπρας και Καραμανλής, δύο πρωθυπουργοί που προσπάθησαν να χτυπήσουν τη διαπλοκή και δίνουν μεγάλο αγώνα. Γελάνε και οι πέτρες.

Γιατί δε λένε για τις συμφωνίες με τις μεγάλες φαμίλιες πριν και μετά τη νίκη ΣΥΡΙΖΑ το 2015; Ποιοι έκαναν deal με οικογένειες όπως ο Μπόμπολας, η Αγγελοπούλου, ο Καλογρίτσας κ.λπ.; Τίνος δημιούργημα είναι ο Σαββίδης και ποιοι παίζουν παιχνίδια επιχειρηματικά και πολιτικά στις πλάτες πολιτών;

Έλεος λοιπόν με τη διαστρέβλωση της αλήθειας. Ο Καραμανλής αν έχει πρόβλημα και θέλει να αγιοποιηθεί ας μη βάζει ανόητους να επικαλούνται μάχες με τη διαπλοκή. Ας δει τα έργα του και τις ημέρες του κι ας αφήσει ήσυχη τη ΝΔ να πορευτεί προς την εξουσία.

Κάποιοι θέλουν να διατηρήσουν το πολιτικό πτώμα του Τσίπρα σε φορμόλη για άλλα έξι χρόνια. Δεν θα τους το επιτρέψει ο ελληνικός λαός. Ακόμη κι αν χρειαστεί να τα βάλει και με τους «δεξιούς» προστάτες του.