Δεκτή η παραίτηση Σγουρίδη από τον Τσίπρα
23/02/2016 21:30
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δεκτή η παραίτηση Σγουρίδη από τον Τσίπρα

Δεκτή έγινε από τον Αλέξη Τσίπρα η παραίτηση του Παναγιώτη Σγουρίδη από τη θέση του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Η παραίτηση του κ. Σγουρίδη έγινε δεκτή μετά από έξι ημέρες και μετά το σάλο που είχε προκληθεί από τις δηλώσεις του ότι ο Αλέξης Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες. Ο πρωθυπουργός που αναχωρούσε για τη Σύνοδο Κορυφής είχε αρκεστεί να διαμηνύσει ότι θα ασχοληθεί με το θέμα μετά την επιστροφή του από τις Βρυξέλλες.

Κάτι που έγινε απόψε, όπως γνωστοποιούν πηγές του Μαξίμου.

Στην επιστολή του ο κ. Σγουρίδης φέρεται να ευχαριστεί τον κ. Τσίπρα για τη συνεργασία.

Σε επιστολή του ο κ. Σγουρίδης ευχαριστεί τον κ. Τσίπρα και τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του, τοποθετώντας τον στο υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και προσθέτει "τίμησα την επιλογή τους, καταθέτοντας, καρδιά, ψυχή και έργο".

"Συνεχίζω και στηρίζω την κυβέρνηση αυτή γιατί πιστεύω πως είναι η μόνη ελπίδα του λαού για την έξοδο της χώρας από την ηθική και οικονομική κρίση που την μαστίζει. Είναι η μόνη ελπίδα για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Ελλάδας" προσθέτει ο κ. Σγουρίδης, καταλήγοντας στην επιστολή του "για να μην γίνω εμπόδιο σ' αυτή την ελπίδα, μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε, έθεσα την παραίτησή μου στην διάθεση του πρωθυπουργού και τον ευχαριστώ που την έκανε δεκτή".

Πληροφορίες που δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί αναφέρουν ότι τη θέση του στην κυβέρνηση θα αναλάβει η κ. Χρυσοβελώνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΓΟΥΡΙΔΗ

imerisia.gr