Δ. Σταμάτης: Εκείνοι που φοβούνται για το Σκοπιανό είναι ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος
21/01/2018 15:40
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δ. Σταμάτης: Εκείνοι που φοβούνται για το Σκοπιανό είναι ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος

Εκείνοι που φοβούνται για το Σκοπιανό είναι ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος, δηλώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Realnews ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Σταμάτης απαντώντας σε όσους κάνουν λόγο για πρόβλημα στο εσωτερικό της ΝΔ και προσθέτει ότι "αυτό είναι ολοφάνερο και από το σκοτάδι μέσα στο οποίο κινούνται οι διαπραγματεύσεις που κάνουν".

"Είναι θλιβερό για τη χώρα και εξευτελιστικό για τους Έλληνες να μαθαίνουμε τις εξελίξεις της διαπραγμάτευσης από την πολιτική ηγεσία και τα ΜΜΕ των Σκοπίων", υποστηρίζει εξάλλου. Ο πρώην υπουργός Επικρατείας ξεκαθαρίζει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπορεί να προσέλθει σε ένα Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών, αν η κυβέρνηση εμφανιστεί με δύο απόψεις τονίζοντας ότι "το ίδιο το Σύνταγμα, εξάλλου, επιτάσσει αυτή την έκφραση κυβερνητικής ενότητας".

Υποστηρίζει ότι "η άρνησή μας να αναγνωρίσουμε την ύπαρξη "Μακεδονικού Έθνους", γίνεται ουσιαστική και αποτελεσματική μόνο με την αποτροπή της χρήσης του ονόματος της Μακεδονίας" και δηλώνει ότι θα παρευρεθεί στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, "όπως θα πάνε χιλιάδες πολίτες, όλοι ενωμένοι κάτω από το μήνυμα της καρδιάς μας "η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική"".

Στην ερώτηση για τα κόμματα με τα οποία θα μπορούσε να συνεργαστεί η ΝΔ απαντά: "με τα κόμματα που έχουν ξεκάθαρο ευρωπαϊκό προσανατολισμό και συμφωνούν σε ένα πρόγραμμα τολμηρών μεταρρυθμίσεων. Εκτός βέβαια του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ".

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ-capital.gr