Δ. Κουτσούμπας: Ο ΣΥΡΙΖΑ επελέγη για να κάνει τη βρώμικη δουλειά του συστήματος
03/01/2016 18:33
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δ. Κουτσούμπας: Ο ΣΥΡΙΖΑ επελέγη για να κάνει τη βρώμικη δουλειά του συστήματος

«Αιτία πολέμου το Ασφαλιστικό»

Όπως έχουμε γράψει πολλάκις εδώ στο Antinews η Αριστερά αποτελεί τον καλύτερο Δούρειο Ίππο του συστήματος, προκειμένου να κάνει τη δουλειά του. Ανέκαθεν στην σύγχρονη ιστορία, η Αριστερά, έχοντας την δυνατότητα να εξασφαλίσει την «κοινωνική ειρήνη», μπορούσε να υλοποιήσει τα πιο σκληρά μέτρα για το λαό με τις λιγότερες δυνατές αντιδράσεις.

Όλα τα παραπάνω, «επιβεβαίωσε» επί της ουσίας, σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Μεταξύ άλλων τόνισε με έμφαση πως «αυτό που βλέπουμε σήμερα μετά από όλη αυτή την πορεία που ξεκίνησε το 2012 όταν έγινε αξιωματική αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ και από το 5% εκτινάχθηκε στο 25% και σε συνέχεια ως κυβέρνηση, είναι νέα μέτρα και νέο μνημόνιο».

«Το πρόβλημα είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέχθηκε γι' αυτό το ρόλο, ακριβώς γιατί μπορεί να κάνει αυτή τη βρώμικη δουλειά», συμπλήρωσε ο κ. Κουτσούμπας.

Στη συνέχεια έκανε σαφές πως το Ασφαλιστικό είναι «αιτία πολέμου» για τα λαϊκά στρώματα υπογραμμίζοντας πως «δεν έχει καμία σημασία αν κόβονται οι κύριες ή οι επικουρικές συντάξεις, εφόσον κάποιος που παίρνει 600 ευρώ σύνταξη, μετά την ψήφιση του Ασφαλιστικού θα παίρνει λιγότερα».

«Πρόκειται για κοροϊδία να ισχυρίζεται κάποιος, θα το πω έτσι ωμά και αναφέρομαι στους κυβερνητικούς εκπροσώπους ή σε όσους έχουν μιλήσει γι' αυτό το ζήτημα, να λένε ότι δεν θα υπάρξουν μειώσεις στις συντάξεις», ανέφερε ο Δ. Κουτσούμπας.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 03/01/2016 20:56:11

  Από ποιόν επελέγη;Ό ελληνικός λαός τον ψήφισε.Βέβαια ο Κουτσούμπας δεν ενδιαφέρεται για τις εκλογές.Οποιος τις κερδίζει κατά τον Κουτσούμπα έχει επιλεγεί από άλλους από τους ψηφοφόρους.

 2. Άλυτη Εξίσωση avatar
  Άλυτη Εξίσωση 03/01/2016 20:56:52

  Άσε μας ήσυχους κι εσύ βρε μπαρμπαΜήτσο με τους αφορισμούς και τις αφ΄υψηλού αναλύσεις σου! Ο διά της ουδετερότητας υποστηρικτής της παρακμιακής κατάστασης και ο επαγγελματίας Εισαγγελέας που αυτοαναγορεύεται αδέκαστος κριτής, δεν γίνεται αποδεκτός πια κι ούτε και πείθει κανέναν.
  ΝΑ ΛΕΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΑΣ MISTER και να διεκδικήσετε άμεσα την άσκηση της εξουσίας, για να δούμε και τα δικά σας τα χαϊρια στην πράξη. Έτσι απ΄τη γωνιά, ντυμένοι παραδουλεύτρες του συστήματος, γκρινιάζοντας ακατάπαυστα, ρίχνοντας εκ του ασφαλούς ολούθε ανέξοδες κατάρες και με παντιέρα σας το ανέφικτο, καταντήσατε γραφικός.
  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΟΙ ΑΝΕΔΑΦΙΚΕΣ ΣΑΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΛΕΟΝ. ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ, ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ ΑΔΙΚΩΣ.

 3. ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
  ΚΥΘΗΡΙΟΣ 03/01/2016 23:31:12

  Πλάκα που έχετε ορισμένοι...
  Φάγατε αμάσητα τα παραμύθια για μεγάλους του Αλεξίου του μυθομανούς και τώρα τσατίζεστε με τα παιδικά παραμύθια του μπάρμπα Μήτσου Κοκκινοσκουφίτσου...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.