Δ. Καμμένος: Συζητήθηκε πρόταση μομφής για τον Κοτζιά στην ΚΟ των ΑΝΕΛ
17/06/2018 12:36
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δ. Καμμένος: Συζητήθηκε πρόταση μομφής για τον Κοτζιά στην ΚΟ των ΑΝΕΛ

Λίγες ώρες μετά την υπερψήφιση της πρότασης μομφής προς την κυβέρνηση και τη διαγραφή του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Δημήτρης Καμμένος δήλωσε σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ πως ουσιαστικά οι ΑΝΕΛ εξουσιοδότησαν την κυβέρνηση να δώσει το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια.


Ο κ. Καμμένος τόνισε πως ο ίδιος υπερψήφισε την πρόταση μομφής καθώς δεν ήθελε να ρίξει "ζαριά για τη Μακεδονία" και κανονικά σήμερα οι σημαίες θα έπρεπε να κυματίζουν μεσίστιες, όπως σημειώνει το skai.gr.

Ο κ. Καμμένος τόνισε πως όσοι τον κατηγορούν για διαπλοκή υπογράμμισε πως η μόνη μόνιμη διαπλοκή του είναι αυτή με τον ελληνικό λαό.

Ο κ. Καμμένος υπογράμμισε πως συζητήθηκε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ το ενδεχόμενο υποβολής πρότασης μομφής κατά του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά και τελικώς δεν πέρασε ως πρόταση καθώς δεν υπήρχε χρόνος να συγκεντρωθούν 50 υπογραφές για την τυπική υποβολή.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο σύμπραξης με τη Νέα Δημοκρατία ο κ. Καμμένος σημείωσε πως δεν υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας με κανένα κόμμα και αυτό που προέχει είναι να προχωρήσουν οι διαδικασίες παραίτησής του από τη θέση του Αντιπροέδρου της Βουλής.

Πηγή: capital.gr