«Βροχή» δικογραφιών στην Βουλή
28/03/2019 23:01
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

«Βροχή» δικογραφιών στην Βουλή

"Βροχή" δικογραφιών στην Βουλή, καθώς διαβιβάστηκαν από το υπουργείο Δικαιοσύνης οι υποθέσεις που αφορούν:

-έγκληση του Αρ. Χερουβείμ κατά Π. Σκουρλέτη-Ν. Τόσκα για το θάνατο της μητέρας, της αδελφής του και των δύο παιδιών της στην πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου στο Μάτι.

- την υπόθεση του πρώην υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά κατά του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας και πρώην κυβερνητικού εταίρου Πάνου Καμμένου σχετικά με αναρτήσεις του και συνεντεύξεις για τα μυστικά κονδύλια του ΥΠΕΞ,

- την μήνυση του πρώην υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά κατά του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας και πρώην κυβερνητικού εταίρου Πάνου Καμμένου.

- τις ανείσπρακτες επιστροφές (rebate) φαρμακευτικών εταιριών ύψους 241 εκατ. ευρώ την περίοδο 2006 έως 2010 στις οποίες σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρονται τρεις υπουργοί της κυβέρνησης Κ Καραμανλή: Φ. Π. Πετραλιά, Γ. Αλογοσκούφης και Δ. Αβραμόπουλος.

- την υπόθεση της ηχογράφησης της τηλεφωνικής συνομιλίας του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος.

Επίσης διαβιβάστηκαν στην Βουλή δικογραφίες που αφορούν τους Γ. Σουφλιά, Ευρ. Στυλιανίδη και Α. Τσοχατζόπουλο.

Aκόμη,διαβιβάστηκαν στην Βουλή δικογραφίες που αφορούν τους πρώην υπουργούς Π. Σκουρλέτη και Ν. Τόσκα, τους υπουργούς Ε. Αχτσιόγλου και Τ. Πετρόπουλο, Άκη Τσοχατζόπουλο, Ευρ. Στυλιανίδη, Ευκ. Τσακαλώτο, Γ. Παπανδρέου, και Γ. Σουφλιά.

Πηγή:capital.gr