Βαρουφάκης: Ο κ. Τσίπρας θα πιει μέχρι τέλους το πικρό ποτήρι
05/06/2019 15:56
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Βαρουφάκης: Ο κ. Τσίπρας θα πιει μέχρι τέλους το πικρό ποτήρι

Στην αντεπίθεση πέρασε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, μετά τις κατηγορίες που εκτόξευσε εναντίον του ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξη του στην ΕΡΤ, κατηγορώντας τον ότι θα συνεργαζόταν τόσο με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, αλλά και με τη ΝΔ.

Το κόμμα του κ. Βαρουφάκη ΜέΡΑ25, σε ανακοίνωση του για τον κ. Τσίπρα κάνει λόγο για τον πρωθυπουργό που εφάρμοσε πιστότερα το μνημόνιο, προσθέτοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα πιει μέχρι τέλους το πικρό ποτήρι της εξαπάτησης του λαού. "Ήρθε η ώρα για Ενήλικες στο Δωμάτιο”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

"Ο πρωθυπουργός που εφάρμοσε πιστότερα τα Μνημόνια και είχε την πιο ανέφελη συνεργασία με την Τρόικα, βγήκε στην τηλεόραση να κατηγορήσει τον Γιάνη Βαρουφάκη ότι "θα συνεργαζόταν με τον Σόιμπλε" (αναπαράγοντας και το fake news για συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία).

"Αντί μιας ειλικρινούς μεταμέλειας και της αρχής μιας δύσκολης και μακράς πορείας προς την εξιλέωση, ο κ. Τσίπρας φαίνεται να αποφάσισε ότι θα πιει μέχρι τέλους το πικρό ποτήρι της άρνησης της πραγματικότητας και της εξαπάτησης του λαού αλλά και του εαυτού του. Οι Έλληνες πολίτες αξίζουν κάτι καλύτερο. Ήρθε η ώρα για Ενήλικες στο Δωμάτιο".

Πηγή:capital.gr