Β. Κικίλιας: Όλα τα εθνικά θέματα είναι ανοιχτά εις βάρος της χώρας μας
18/03/2018 11:42
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Β. Κικίλιας: Όλα τα εθνικά θέματα είναι ανοιχτά εις βάρος της χώρας μας

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε σήμερα μέσω του ΣΚΑΪ ο τομεάρχης άμυνας της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας, υπογραμμίζοντας ότι η ευθύνη για την αποτυχία στα εθνικά θέματα βαραίνει το σύνολο της κυβέρνησης και τον κ Τσίπρα προσωπικά.


Σύμφωνα με το skai.gr, σημείωσε ότι όλα τα εθνικά θέματα είναι ανοιχτά εις βάρος της χώρας μας καθώς δεν υπάρχει ενιαία εξωτερική πολιτική και σοβαρή στάση.

Συμπλήρωσε ότι δεν μπορεί να υπάρχει η απάντηση που θέλουμε στα ζητήματα που απασχολούν τη χώρα μας γιατί η κυβέρνηση είναι διχοτομημένη ή ακόμα και τριχοτομημένη και έδωσε το παράδειγμα του υπουργού Εθνικής Άμυνας και του αναπληρωτή υπουργού που έχουν διαφορετικές απόψεις.

Αναφερόμενος στο ταξίδι του πρόεδρου της ΝΔ στην Αμερική είπε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε με κορυφαίους αξιωματούχους και υποστήριξε τα ελληνικά θέματα, επισημαίνοντας την αδιάλλακτη τουρκική θέση και τονίζοντας ότι ο μόνος σταθερός πόλος γεωστρατηγικά στα Βαλκάνια είναι η Ελλάδα.

Είπε ότι διανύουμε την 18η μέρα που η ελληνική κοινωνία βλέπει τους στρατιωτικούς σε φυλακές υψίστης ασφαλείας και ότι η απελευθέρωση των Ελλήνων στρατιωτικών είναι ζήτημα ανθρώπινο και ζήτημα τιμής για τη χώρα μας.

capital.gr