Φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ
31/07/2018 12:58
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αυγενάκης: Πρόκειται για μια επικίνδυνη κυβέρνηση που λειτουργεί με όρους πολιτικής συμμορίας

«Μέσα από αυτή την εθνική τραγωδία φάνηκε πως μας κυβερνούν άνθρωποι ανίκανοι, κυνικοί και ψεύτες που, ενώ γνώριζαν ότι είχαν χαθεί ζωές, δεν δίστασαν να υποδύονται ρόλους μπροστά στις κάμερες» δήλωσε ο γραμματέας ΠΕ της ΝΔ - Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα Radio 104.6» .

O κ. Αυγενάκης τόνισε πως «στο πλαίσιο ενός θλιβερού τηλεοπτικού σόου, ο κ. Τσίπρας ενδιαφέρθηκε ακόμα και για την έκβαση των πυρκαγιών στη Σουηδία, αλλά δεν αναρωτήθηκε για το αν υπήρχαν νεκροί στην Αν. Αττική! Έχουμε ένα συναισθηματικά ανάπηρο πρωθυπουργό και μια ζωντανή-νεκρή κυβέρνηση» είπε προσθέτοντας πως είτε έλεγαν ψέματα στον πρωθυπουργό, ή όλοι μαζί επιχειρούσαν να παραπλανήσουν τους πολίτες.

«Το παζλ των ευθυνών στήνεται μέρα με τη μέρα. Σήμερα είχαμε την καταγγελία από τον δήμαρχο Ραφήνας για πλαστογράφηση στοιχείων αναφορικά με την διαχείριση της κατάσταση από πλευράς της Περιφέρειας. Πρόκειται για μια επικίνδυνη κυβέρνηση που λειτουργεί με όρους πολιτικής συμμορίας. Προσπαθούν με ψέματα να χτίσουν την άμυνά τους για την επόμενη ημέρα. Αποτελούν όμως ήδη παρελθόν. Ο ελληνικός λαός έχει παραιτήσει τον κ. Τσίπρα και τους υπουργούς του» υποστήριξε, τονίζοντας πως η κυβέρνηση πίσω από το ψευδοεπιχείρημα των αυθαιρέτων προσπαθεί να κρύψει τα τραγικά σφάλματα και τις παραλείψεις της 23ης Ιουλίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ