Απίστευτος Βερναρδάκης: Μην βάλλεται ο Τσίπρας, είναι μόνο 44 ετών!
31/07/2018 13:40
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απίστευτος Βερναρδάκης: Μην βάλλεται ο Τσίπρας, είναι μόνο 44 ετών!

Κάθε επιχείρημα που μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους για να καλυφθούν οι πολιτικές ευθύνες του Αλέξη Τσίπρα για την κατάσταση στην χώρα, η κυβερνητική μηχανή προπαγάνδας , μπορεί να το υιοθετήσει.

Αυτήν την φορά, την εμφάνισή του έκανε ο υπουργός Επικρατείας, Χριστόφορος Βερναρδάκης, ο οποίος κάλυψε με ένα ανήκουστο επιχείρημα τον πρωθυπουργό θέτοντας ως προμετωπίδα την ηλικία του! Συγκεκριμένα, ο κ. Βερναρδάκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Πρακτορείο 104,9 FM, δήλωσε πως δεν πρέπει να βάλλεται ο Αλέξης Τσίπρας γιατί είναι μόλις 44 ετών!

Όπως είπε ο υπουργός Επικρατείας, ο κ. Τσίπρας σε αυτήν την ηλικία έχει «φορτωθεί όχι μόνο τις πολεοδομικές, χωροταξικές αδυναμίες της πολιτικής προστασίας, τις αδυναμίες πυρόσβεσης, αλλά και το οικονομικό έγκλημα που έχει συντελεστεί απέναντι στη χώρα, αλλά και το έγκλημα στο κοινωνικό κράτος»!

Διευκρινίζοντας ο κ. Βερναρδάκης είπε πως θα έπρεπε να παραιτηθεί το 1/3 της σημερινής Βουλής «εάν μπούμε στην συζήτηση για προσωποποιημένη πολιτική ευθύνη», γιατί όπως είπε «αυτό θα ήταν μία πράξη που θα έδειχνε πραγματικά μία εντιμότητα σε αυτή την πολιτική θέση, θα έδειχνε μία στάση ευθύνης, διότι εδώ έχει συντελεστεί ένα ζήτημα που αγγίζει πολλές δεκαετίες, έχει πάρα πολλές πλευρές -και οικονομικές πλευρές».

«Θα περίμενα, αν κανείς είναι ειλικρινής σε αυτή τη διαδικασία, κάποιοι να παραιτηθούν από τις βουλευτικές τους έδρες, διότι διαχρονικά έχουν συντελέσει στο χωροταξικό και πολεοδομικό έγκλημα στην Ανατολική Αττική και είναι πολλοί αυτοί και φτάνουν μέχρι τα όρια των ανώτατων αρχόντων, δεν είναι απλοί βουλευτές», τόνισε.

«Ανάληψη πολιτικής ευθύνης σημαίνει έμπρακτη απόδειξη ότι καταρχήν αναγνωρίζεις το πρόβλημα, αναγνωρίζεις δυσλειτουργίες κι ακριβώς επειδή είναι πολιτική η ευθύνη θα πρέπει να πάρει όλα εκείνα τα μέτρα για να μην ξανασυμβεί. Η αντιπολίτευση ζητάει κάθε μέρα μία παραίτηση για οποιονδήποτε λόγο και είναι τελείως προσχηματική», διευκρίνισε ο κ. Βερναρδάκης.

Πηγή: eleftherostypos.gr