Απίστευτη δήλωση Αυλωνίτου: Σώσαμε το χρεοκοπημένο ΔΝΤ
27/04/2016 13:48
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απίστευτη δήλωση Αυλωνίτου: Σώσαμε το χρεοκοπημένο ΔΝΤ

Στην πρωτοφανή όσο και απίστευτη δήλωση πως η χώρα μας έσωσε το… χρεοκοπημένο ΔΝΤ, προέβη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου, εκτιμώντας παράλληλα πως η φετινή χρονιά θα είναι καλύτερη από το 2015, καθώς πλέον η Ελλάδα έχει συμμαχίες στην Ευρώπη.

Πιο συγκεκριμένα, η κα Αυλωνίτου μιλώντας σε ενημερωτική εκπομπή του Mega, τόνισε πως το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο από κοινού με το Βερολίνο, θέλουν να παρατείνουν το πρόγραμμα σημειώνοντας πως «η Ελλάδα έσωσε το ΔΝΤ, ήταν χρεοκοπημένο και μπαίνοντας στο ελληνικό πρόγραμμα, να πω ότι δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ από το 2013».

«Ο κ. Τσίπρας θα ζητήσει έκτακτη Σύνοδο Κορυφής. Υπάρχει μεγάλη διαφορά από το 2015», πρόσθεσε η κ. Αυλωνίτου. «Τότε, πραγματικά ήμασταν μόνοι μας, αυτή τη στιγμή όμως έχουμε συμμάχους. Υπάρχουν συμμαχίες. Και με τη Γαλλία, και με την Ιταλία, και με την Πορτογαλία και με τον Γιούνκερ, ο κ. Ντάισελμπλουμ βγήκε και είπε ότι προχωράμε, άρα λοιπόν δεν είμαστε μόνοι μας αυτή τη φορά. Ας τα βρουν το ΔΝΤ με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς. Το πρόγραμμα προχωράει», δήλωσε η βουλευτής Β’ Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ.

eleftherostypos.gr