Απαντήσεις από τον Π. Καμμένο ζητάει η ΝΔ
02/10/2017 18:35
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απαντήσεις από τον Π. Καμμένο ζητάει η ΝΔ

Στον... πολιτικό αφρό κρατάει η Νέα Δημοκρατία το κύμα των αποκαλύψεων σχετικά με το ταξίδι του υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, στο Λονδίνο.

Όπως έγινε γνωστό πριν λίγα λεπτά, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κώστας Τσιάρας, κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση προς τον κ. Καμμένο "για την απόπειρά του να εξαπατήσει τη Βουλή”.

Ο κ. Τσιάρας τονίζει πως στη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής για την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, σχετικά με τη διερεύνηση της εμπλοκής του σε εκκρεμή δικαστική υπόθεση, "ο κ. Καμμένος υποστήριξε, επί λέξει, ότι πρόκειται για "κατασκευασμένα ψέματα αυτά τα οποία βγάλανε την προηγούμενη εβδομάδα, ότι δηλαδή έμεινα σε πανάκριβο ξενοδοχείο χρεώνοντας το Δημόσιο. Χρέωσα την πιστωτική μου κάρτα”".

Παράλληλα, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας επισημαίνει: "Προκειμένου να τεκμηριώσει τον ισχυρισμό του, ο κ. υπουργός κατέθεσε προς ενημέρωση της Εθνικής Αντιπροσωπείας την υποτιθέμενη απόδειξη από τη χρέωση της προσωπικής του πιστωτικής κάρτας. Ωστόσο, σύμφωνα με τη σχετική απόδειξη εξόφλησης του κ. Καμμένου στο ξενοδοχείο Mandarin, η οποία δημοσιεύτηκε στον Τύπο, ο κ. υπουργός - εν αντιθέσει με όσα υποστήριξε ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής - φέρεται να εξόφλησε το λογαριασμό του με μετρητά”.

Ο κ. Τσιάρας ερωτά τον κ. Καμμένο:

- Εάν αντιλαμβάνεται το θεσμικό ατόπημα στο οποίο υπέπεσε να επιχειρήσει να παραπλανήσει την Εθνική Αντιπροσωπεία, μετερχόμενος μάλιστα ψευδή αποδεικτικά στοιχεία και εάν συναισθάνεται το μέγεθος του ηθικού του παραπτώματος.

- Ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο κατασκεύασε ένα τόσο αυταπόδεικτο ψέμα.

capital.gr