Αντίδοτο στην μειοδοσία οι παρενοχλήσεις και τα  «ηρωϊκά» λόγια;
27/03/2019 20:50
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αντίδοτο στην μειοδοσία οι παρενοχλήσεις και τα «ηρωϊκά» λόγια;

Τελικά τι έγινε με το ελικόπτερο του πρωθυπουργού; Το… παρενόχλησαν τα τουρκικά αεροσκάφη τα οποία και αναχαιτίστηκαν από ελληνικά, ή το ελικόπτερο πήγε κοντά στους Τούρκους;

Ίσως να μην το μάθουμε ποτέ, να μη μάθουμε ποτέ την αλήθεια. Το ελληνικό υπουργείο Άμυνας και το Μαξίμου θα λέει ότι ο Τσίπρας παρενοχλήθηκε, η Άγκυρα θα λέει τα δικά της.

Με τα καμώματα της Τουρκίας όλα αυτά τα χρόνια δεν θα μας εξέπληττε το γεγονός της παρενόχλησης πρωθυπουργικού ελικοπτέρου από τους γείτονες. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν, ή τουλάχιστον έτσι μαθαίνουμε εμείς.

Γιατί από την άλλη, μήπως δεν θα πρέπει να υποκύπτουμε στην προπαγάνδα της εκάστοτε κυβέρνησης; Κι από προπαγάνδα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι… μετρ. Εξηγούμαστε:

Πώς κάθε φορά που ένας υπουργός ή ο Τσίπρας θέλει να δείξει πόσο ισχυρός είναι ή πόσο πατριώτης, παρενοχλείται από τουρκικά αεροσκάφη; Ήταν ο Καμμένος πριν από μερικούς μήνες στριμωγμένος γιατί ξεπουλιόταν το όνομα της Μακεδονίας και ξαφνικά τον παρενόχλησαν οι Τούρκοι.

Είναι ο Τσίπρας στριμωγμένος στα σχοινιά κι αίφνης το ελικόπτερό του παρενοχλείται από τουρκικά αεροσκάφη. Και τι κάνει μετά; Ηρωϊκές δηλώσεις του στυλ «θα πήγαινα στα ελληνικά νησιά και κολυμπώντας».

Όπα ρε βατράχι που θα πήγαινες και κολυμπώντας. Το πολύ – πολύ με κανένα κότερο εφοπλιστή να πήγαινες.

Γιατί όλο αυτό μας φαίνεται επικοινωνιακό τέχνασμα; Μια παπάτζα των υπογείων του Μαξίμου για να ηρωοποιηθεί ο πρωθυπουργός; Για να αποδείξει ότι είναι πατριώτης;

Για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από το ξεπούλημα της Μακεδονίας και τις αποδοκιμασίες που συνεχώς εντείνονται, από τα σενάρια περί συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου, για τις ηλιθιότητες Τσιρώνη περί Καστελόριζου ή για το γεγονός ότι μάθανε ότι… χανόμαστε πλακώσανε και οι Τούρκοι;

Και τι σημαίνει παρενόχληση αεροσκάφους; Τον πλησίασαν τόσο πολύ που κινδύνευσε; Του ζήτησαν παράνομα σχέδιο πτήσης; Ήταν άραγε στον εθνικό εναέριο χώρο ή το φαντάστηκε ο επικοινωνιολόγος του πρωθυπουργού;

Τέτοια κόλπα εξαπάτησης του ελληνικού λαού ο ΣΥΡΙΖΑ ξέρει πολλά. Δεν θα μας εξέπληττε να στήσει ακόμη και αερομαχία με τον Τσίπρα να κρατά πολυβόλο και να λέει «ελάτε να τα πάρετε, ελάτε».

Όμως ο Τσίπρας ό,τι κι αν κάνει δε θα μπορέσει να μας πείσει για τον πατριωτισμό του. Γιατί έχει και παρελθόν και παρόν και μέλλον, δυστυχώς το τελευταίο. Το παρελθόν του είναι ότι ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε για τα εθνικά θέματα… σαν καλός αριστερός που είναι.

Το παρόν είναι ότι ξεπούλησε τα πάντα κατ’ εντολή των Αμερικανών και είναι έτοιμος να καταστρέψει και τα ελληνοτουρκικά. Κάνει ζημιά στην Ελλάδα, την μειώνει καθημερινά με τις απόψεις του και με τους «απάτριδες» φίλους του.

Το μόνο που έμεινε είναι παραδώσουμε κι ελληνικό έδαφος. Παραδώσαμε όνομα, γλώσσα, ιστορία, αν δώσουμε και την ΑΟΖ στο Καστελόριζο θα ολοκληρωθεί η εθνική μειοδοσία.

Ας αφήσει λοιπόν ο κ. Τσίπρας τα «ηρωϊκά» λόγια του και τους ψευτοτσαμπουκάδες του. Κολοκοτρώνης ή Καραϊσκάκης δε γίνεσαι επειδή πήγες στο Αγαθονήσι και είπες μερικές παπάτζες.