Ανεξέλεγκτος ο Τσαβούσογλου: Ρατσιστής και κακομαθημένος ο Καμμένος
09/03/2017 22:08
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ανεξέλεγκτος ο Τσαβούσογλου: Ρατσιστής και κακομαθημένος ο Καμμένος

Κλιμακώνει την προκλητική στάση της η Αγκυρα, μία μόλις ημέρα μετά την προσβλητική επίθεση κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.

«Δράστης» και πάλι ο... γνωστός - άγνωστος Τούρκος ΥΠΕΞ, Μ. Τσαβούσογλου, που τώρα αποκάλεσε τον Έλληνα υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο, «ηγέτη ρατσιστικού κόμματος» και «κακομαθημένο παιδί».

Στο νέο του παραλήρημα, ο Τσαβούσογλου χαρακτηρίζει τον υπουργό Άμυνας, «ηγέτη ρατσιστικού κόμματος», εντάσσοντας τους Ανεξάρτητους Ελληνες στις γενικότερες ρατσιστικές τάσεις που αυξάνουν τη δυναμική τους στην Ευρώπη.

«Η Ευρώπη έγινε αιχμάλωτη των ρατσιστών. Σε όλη την ήπειρο υπάρχουν ίδιες περιπτώσεις. Ο υπουργός Άμυνας της Ελλάδας είναι ηγέτης ρατσιστικού κόμματος», δήλωσε, συμπληρώνοντας πως ο κ. Καμμένος είναι ένα «κακομαθημένο παιδί».

Ο Τσαβούσογλου αναφέρθηκε και στο θέμα του Αιγαίου, λέγοντας πως είχε ξεκινήσει μία διαδικασία για τα νησιά και τις γραμμές στο πέλαγος, πριν ξεσπάσει η πρώτη κρίση στα Ίμια.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τούρκος ΥΠΕΞ ξεπέρασε κάθε όριο μιλώντας για τον ΠτΔ, στον οποίο θέλησε να παραδώσει... μαθήματα διεθνούς δικαίου, κατηγορώντας τον ότι δεν διαθέτει επαρκή γνώση!

imerisia.gr