Ανάρτηση Μητσοτάκη για την επίσκεψη Κεφαλογιάννη στους δυο Έλληνες στρατιωτικούς στις φυλακές
14/05/2018 22:41
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ανάρτηση Μητσοτάκη για την επίσκεψη Κεφαλογιάννη στους δυο Έλληνες στρατιωτικούς στις φυλακές

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε στους προσωπικούς λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα βίντεο με τη σημερινή δήλωσή του στην Αλεξανδρούπολη, όπου παρακολούθησε τις εορταστικές εκδηλώσεις για την 98η επέτειο απελευθέρωσης της πόλης.

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε ξεχωριστή αναφορά στο θέμα των δυο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις τουρκικές φυλακές στην Αδριανούπολη και στην επίσκεψη του ευρωβουλευτή της ΝΔ, Μανώλη Κεφαλογιάννη για να τους δει από κοντά.

«Ζήτησα από τον πρόεδρο της Επιτροπής Ευρωπαϊκής Ένωσης - Τουρκίας, Μανώλη Κεφαλογιάννη, να επισκεφθεί σήμερα τους δυο αξιωματικούς μας και να τους παρέχει όχι απλά την ηθική στήριξη, την οποία τους παρέχουν όλοι οι Έλληνες πολίτες, αλλά να υπενθυμίσει το αυτονόητο: ότι δεν φύλαγαν μόνο ελληνικά, αλλά και ευρωπαϊκά σύνορα» τόνισε στις σχετικές αναρτήσεις ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αύριο ο πρόεδρος της ΝΔ θα παραστεί στην Ίμβρο στα θυρανοίξια του Παρεκκλήσιου των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης τα οποία θα τελέσει ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ