Αναβλήθηκε η τηλεδιάσκεψη με τους θεσμούς
05/04/2017 22:50
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αναβλήθηκε η τηλεδιάσκεψη με τους θεσμούς

Αναβλήθηκε τελικά η τηλεδιάσκεψη που ήταν προγραμματισμένη για απόψε μεταξύ των θεσμών και των εκπροσώπων της ελληνικής κυβέρνησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τηλεδιάσκεψη είναι πιθανόν να πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη, κάτι που ωστόσο θα επιβεβαιωθεί αύριο, διαφορετικά επόμενος σταθμός θα είναι το Eurogroup της Μάλτας.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Γιώργος Χουλιαράκης ήταν στη... θέση τους, στο υπουργείο Οικονομικών, αλλά προέκυψαν τεχνικά προβλήματα που δεν στάθηκε δυνατό να επιλυθούν, προκειμένου να γίνει η τηλεδιάσκεψη που είχε προγραμματιστεί για το βράδυ της Τετάρτης, σε συνέχεια των συζητήσεων που είχε ο υπουργός Οικονομικών με τους εκπροσώπους των δανειστών, στις Βρυξέλλες, μία ημέρα νωρίτερα.

Αγνωστο είναι αν οι συνομιλίες θα συνεχιστούν την Πέμπτη και με ποιον τρόπο. Πάντως, πληροφορίες από το υπουργείο Οικονομικών ανέφεραν ότι σε περίπτωση που δεν γίνει η τηλεδιάσκεψη είναι πιθανή συνάντηση των Ελλήνων υπουργών με τους Θεσμούς, την Παρασκευή στη Μάλτα, λίγες ώρες πριν το Eurogroup.

Πάντως, ο πρωθυπουργός, ερωτηθείς αν εκτιμά πως θα γίνει έκτακτη ευρωπαϊκή Σύνοδος για το ελληνικό ζήτημα, απάντησε λακωνικά: «Νομίζω πως όχι».

Την απάντηση αυτή έδωσε προσερχόμενος στο δείπνο που παραθέτει προς τιμήν του ο ΣΕΤΕ.

imerisia.gr