Αμετανόητος με την ανοχή του Μαξίμου για τις αήθεις επιθέσεις ο Πολάκης
14/09/2016 11:33
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αμετανόητος με την ανοχή του Μαξίμου για τις αήθεις επιθέσεις ο Πολάκης

Μετά την χυδαία και ανοίκεια επίθεση κατά της δημοσιογράφου Ευαγγελίας Τσικρίκα και καθώς το Μέγαρο Μαξίμου απέφυγε να τον αποδοκιμάσει, ο αναπληρωτής υπουργό Υγείας Παύλος Πολάκης όχι μόνο συνέχισε και την Τρίτη στο ίδιο τέμπο βάλλοντας κατά του Παύλου Τσίμα αλλά σε νεότερη ανάρτησή του εμφανίστηκε αμετανόητος για όσα έχει γράψει τα τελευταία 24ωρα.

Μέσω της προσφιλούς στον ίδιο μεθόδου της αναρτήσεως στο Facebook ο Παύλος Πολάκης επέλεξε να απαντήσει στην κριτική που του ασκείται για την αήθη επίθεσή του στη δημοσιογράφο του ALPHA Ευαγγελία Τσικρίκα και τους βαρείς χαρακτηρισμούς στον Παύλο Τσίμα.

Αμετανόητος ο αναπληρωτής υπ. Υγείας, μετά και την κάλυψή του από τον ΣΥΡΙΖΑ δια των δηλώσεων της εκπροσώπου του κόμματος Ράνιας Σβίγκου, οχι μόνο δεν δείχνει ούτε ένα σημείο μεταμέλειας για όσα έγραψε τα τελευταία 24ωρα αλλά επιδίδεται σε νέα επίθεση κατά όσων του ασκούν κριτική κάνοτας λόγο για «παπαγαλάκια της αργυρώνητης δημοσιογραφίας».

Εκείνο πάντως που προκαλεί εντύπωση και επιτρέπει ποικίλες ερμηνείες είναι ότι μέχρι και χθες βράδυ από το Μέγαρο Μαξίμου σιωπούσαν και απέφυγαν οποιοδήποτε σχόλιο. Δημιουργείται έτσι η εντύπωση ότι το Μέγαρο Μαξίμου επιδοκιμάζει την τακτική Πολάκη, να αποδοκιμάζει κάθε δημοσιογράφο και ΜΜΕ που ασκεί κριτική στην κυβέρνηση και μάλιστα με χυδαίους χαρακτηρισμούς. Δημιουργείται επίσης η υπόνοια ότι η ανοχή στην συμπεριφορά Πολάκη σχετίζεται με την προσπάθεια της κυβέρνησης να αποφύγει τις ευθύνες για την τύχη των εργαζομένων που μένουν άνεργοι, ως συνέπεια της δικής της πολιτικής.

Εγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας:

«Η επιχείρηση «δολοφονία χαρακτήρα»που εξελίσσεται εναντίον μου τις τελευταίες δυο μέρες από σοβαροφανείς κονδυλοφόρους ,»διάσημους»παρουσιαστές ,»αξιοπρεπείς» σχολιαστές «προσβεβλημένους» δημοσιογράφους (όλοι τους λιβανιστήρια και θεραπαίνιδες της διαπλοκής )
ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ αυτού που έχει καταλάβει ότι ΧΑΝΕΙ τα λεφτά και την ισχύ που είχε ,επειδή αυτή η κυβέρνηση -έκλεισε τη στρόφιγγα από τράπεζες και ΚΕΕΛΠΝΟ,
-χτύπησε στην καρδιά το νταβατζηλικι των παράνομων καναλαρχών και
-το παλιό πολιτικό προσωπικό που υπηρέτησε ,χάνει καθημερινά όχι μόνο την κυβέρνηση αλλά και την εξουσία
Ακούστε καλά παπαγαλάκια της αργυρώνητης δημοσιογραφίας ,αλλά και τρολλάκια του Μουρούτη,ψεύτικα προφίλ του Διαδικτύου και λοιποί υποκριτικά «αγανακτισμένοι»:
Όσες βρισιές,ψευτιές ,χαρακτηρισμούς ,προσβολές ,απειλές και να χρησιμοποιήσετε
1)είμαι πολύ ΨΗΛΑ και ΗΘΙΚΑ και ΑΞΙΑΚΑ και ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ για να με λερώσετε η να με υποτιμήσετε
2) εχω μάθει και να ΠΟΛΕΜΩ και να ΝΙΚΩ γι αυτά που πιστεύω
3)Δεν ΜΕ ΚΡΑΤΑΤΕ Γι αυτό δεν κάνω ΠΙΣΩ».

eleftherostypos.gr