Αλλοίωση... της παράταξης
12/06/2016 09:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αλλοίωση... της παράταξης

Πλήθος στελεχών, ξένων προς τη Ν.Δ., αρχίζουν να πυκνώνουν τις επαφές τους με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε σημείο που προκαλούν αρνητικά σχόλια σε πολλούς κύκλους, ενώ την ίδια στιγμή αρκετοί αναρωτιούνται για το βαθμό αλλοίωσης της παράταξης.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει συγκροτήσει επιτροπή που θα επεξεργαστεί προτάσεις για την συνταγματική αναθεώρηση υπό τον Κώστα Τασούλα, εντούτοις λειτουργεί παράλληλα άλλη επιτροπή!

Κι αυτό διότι η ηγεσία της Ν.Δ. φέρεται έτοιμη να υιοθετήσει το μεγαλύτερο τμήμα των προτάσεων που κατέθεσε σε δημόσιο διάλογο (οι προτάσεις τους δημοσιεύτηκαν προ ημερών στην Καθημερινή) μια ομάδα που αποτελείται από τον Νίκο Αλιβιζάτο, Παναγή Βουρλούμη, Γιώργο Γεραπετρίτη, Γιάννη Κτιστάκι, Στέφανο Μάνο και Φίλιππο Σπυρόπουλο για ένα νέο καινοτόμο Σύνταγμα, όπως λένε. Και δεν φθάνει αυτό, προ ημερών σε κλειστή σύσκεψη στη Συγγρού, όπου ήταν παρόντες και μερικοί από τη συγκεκριμένη ομάδα, μαζί με τους καθηγητές Νομικής που έχει επιστρατεύσει το κόμμα, παρέστη και ο επίτιμος πρόεδρος του ΣτΕ και πρώην υπηρεσιακός Πρωθυπουργός, Παναγιώτης Πικραμμένος.

Μ.Α.