Αλέκα Παπαρήγα για Πάνο Καμμένο: "Ήμουν κι εγώ εκεί, λέει ψέματα"
07/06/2017 12:40
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αλέκα Παπαρήγα για Πάνο Καμμένο: "Ήμουν κι εγώ εκεί, λέει ψέματα"

Με παρατράγουδα έκλεισε η ειδική συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής εις μνήμην του πρώην Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη καθώς υπήρξαν αντιδράσεις στα βουλευτικά έδρανα για την ομιλία του Πάνου Καμένου των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

"Ο Καμένος ήταν εξαιρετικά προκλητικός, το έκανε επίτηδες για να προκαλέσει επεισόδιο", είπε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη βγαίνοντας από την αίθουσα της Ολομέλειας. "Ήθελε να καλύψει, φαίνεται, το ρόλο της Χρυσής Αυγής και το πέτυχε", τόνισε.

Την ίδια στιγμή σύμφωνα με την κ. Κανέλλη και άλλους παρόντες στην αίθουσα την ώρα που μιλούσε ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ υπήρξε έντονη αντίδραση της πρώην γγ του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα η οποία φώναζε "τι είναι αυτά που λέει". Και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τόσο η κ. Παπαρήγα, όσο και ο γ.γ. του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας φώναζαν "λέει ψέματα, είναι ψεύτης". Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι η κ. Παπαρήγα, την ώρα που μίλαγε ο Π. Καμμένος, σε μία πρωτοφανή αντίδραση για τα δικά της δεδομένα, φώναζε "είναι ψεύτης, τι είναι αυτά που λέει, ήμουν κι εγώ εκεί, δεν έγιναν έτσι τα πράγματα".

Ο Πάνος Καμένος έκανε μια λεπτομερή αναφορά στα γεγονότα του 1989 βάζοντας την προσωπική του μαρτυρία σε πολλά από αυτά, τόσο για το Σκοπιανό όσο και για τα εσωκομματικά της ΝΔ, τον διαγωνισμό του ΟΤΕ, και πολλά ακόμα.

Την ειδική συνεδρίαση, μνημόσυνο για τον Κ. Μητσοτάκη παρακολούθησαν σχεδόν όλα τα μέλη της στενής οικογενείας του εκλιπόντος, ενώ αρκετοί βουλευτές σχολίαζαν ως άστοχες και εκτός τόπου τις τοποθετήσεις Καμένου αλλά και Β. Λεβέντη.

capital.gr