Άγριος καβγάς Αυλωνίτου - Δ. Καμμένου
29/04/2018 12:38
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Άγριος καβγάς Αυλωνίτου - Δ. Καμμένου

Βγήκαν μαχαίρια σήμερα ανάμεσα στην Ελένη Αυλωνίτου και τον Δημήτρη Καμμένο, που ήταν καλεσμένοι σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ. Αφορμή της ενδοκυβερνητικής σύρραξης αποτέλεσαν τα οικονομικά και οι αυξήσεις στους βασικούς μισθούς, που η κυρία Αυλωνίτου είπε πως μέσα στο 2018 θα δοθούν στους εργαζομένους.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, αντέδρασε ρωτώντας από πού θα βρεθούν τα χρήματα με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να τον κατηγορεί πως ταυτίζεται με τις θέσεις της ΝΔ. Μάλιστα, η κυρία Αυλωνίτου είπε στον κ. Καμμένο να αλλάξει κόμμα και να πάει εκεί που έχουν απήχηση οι φιλελεύθερες θέσεις του.

Ο Δημήτρης Καμμένος συνέχισε να αντιδρά σε όσα υποστήριζε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την οικονομία, προκαλώντας τον θυμό της κυρίας Αυλωνίτου, η οποία τον αποκάλεσε "προβοκάτορα". Ο κ. Καμμένος, με τη σειρά του, της ανταπάντησε πως με αυτά που λέει "προβοκάρει τον εγκέφαλό μας".

Στο τέλος της συζήτησης, ο Δημήτρης Καμμένος ζήτησε από την Αυλωνίτου να του ζητήσει συγγνώμη, δηλώνοντας ότι αποτελεί μεγάλη προσβολή γι' αυτόν η προτροπή της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ να πάει στη ΝΔ. Μάλιστα, ο κ. Καμμένος είπε ότι θα θέσει θέμα στον Πάνο Καμμένο.

Το επεισόδιο ολοκληρώθηκε με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ να καλεί τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ να μιλήσουν και να λύσουν την πολιτική προσβολή που δέχτηκε από την Ελένη Αυλωνίτου, αλλιώς - είπε- θα έχουμε άλλες εξελίξεις.

capital.gr