Αγρια κόντρα! Αδωνις: Κοιμάστε ήσυχος τα βράδια; - Πολάκης: Οι «Παραιτηθείτε» είχαν πάει κάτω από τα δεντρά και δεν φαίνονταν;
16/06/2016 16:14
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αγρια κόντρα! Αδωνις: Κοιμάστε ήσυχος τα βράδια; - Πολάκης: Οι «Παραιτηθείτε» είχαν πάει κάτω από τα δεντρά και δεν φαίνονταν;

Παύλος Πολάκης και Αδωνις Γεωργιάδης διασταύρωσαν για ακόμα μια φορά τα ξίφη τους με αφορμή την πολιτική επικαιρότητα.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης εξέφρασε την συμπαράστασή του στον κ. Πολάκη για τα επεισόδια στο Ρέθυμνο και απαντώντας ο κ. Πολάκης του είπε: «Ευχαριστώ για την συμπαράσταση που μου δείξατε για τα στημένα επεισόδια από 10 ακροδεξιούς με φόντο πολίτες που διαδήλωναν για τα προβλήματα του νοσοκομείου τους». Και συνέχισε: «Εσείς μειώνατε το προσωπικό και οδηγούσατε σε μαρασμό τα νοσοκομεία και εμείς προικίζουμε το νοσοκομείο του Ρεθύμνου με 27 άτομα προσωπικό. Μια πληγή που εσείς ανοίξατε, εμείς την επουλώνουμε».

Αναφέρθηκε όμως και στους "Παραιτηθείτε" λέγοντας: «Σας εκφράζω την βαθιά μου συμπαράσταση για την αποτυχία της χθεσινής συγκέντρωσης των "Παραιτηθείτε". Για τους χιλιάδες λαού που είπατε ότι μαζεύτηκαν αλλά ως φαίνεται είχαν πάει κάτω από τα δεντρά και δεν φαίνονταν».

Ανταπαντώντας ο κ. Γεωργιάδης είπε στον κ. Πολάκη: «Με τις κλειστές εντατικές και τους τόσους ανθρωπους που έχουν κινδυνεύσει ή έχουν χάσει την ζωή τους κοιμάστε ήσυχος τα βράδια;»

imerisia.gr