Αγωγή Κουμουτσάκου κατά Γεροβασίλη - Ηθικά και πολιτικά αδίστακτοι η κυβερνητική εκπρόσωπος και εκείνοι που εκπροσωπεί
26/03/2016 19:37
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αγωγή Κουμουτσάκου κατά Γεροβασίλη - Ηθικά και πολιτικά αδίστακτοι η κυβερνητική εκπρόσωπος και εκείνοι που εκπροσωπεί

Aγωγή κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου Ολγας Γεροβασίλη- με αφορμή προσπάθεια εμπλοκής του στο κύκλωμα εκβιαστών- θα καταθέσει,σύμφωνα με πληροφορίες,ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος,ο οποίος σε δηλωσή του,τονίζει ότι «Τα νοσηρά σχέδια της παρέας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που κυβερνά τη χώρα δεν θα περάσουν.

"Στην εποχή της κυβέρνησης που καταστρέφει τη χώρα, τρέχουσες συνομιλίες εκλεγμένου βουλευτή - εκπροσώπου τύπου κόμματος και δημοσιογράφου, που γίνονται σε ανύποπτο χρόνο και δεν έχουν την παραμικρή σχέση με τη Δικαιοσύνη, καταγράφονται από κρατικές υπηρεσίες, δημοσιοποιούνται και μετά παραποιούνται δολίως από την κυβερνητική εκπρόσωπο", δήλωσε ο κ. Κουμουτσάκος.

Παράλληλα μίλησε για γκεμπελικής έμπνευσης χονδροειδή απόπειρα σύνδεσης παντελώς άσχετων πραγμάτων που "αποδεικνύει ότι με τρόπο βορβορώδη στήνουν σκηνικό λασπομαχίας και διχασμού ενόψει της Τρίτης".

Υπογράμμισε ακόμη ότι η κυβερνητική εκπρόσωπος και εκείνοι που εκπροσωπεί είναι ηθικά και πολιτικά αδίστακτοι.

"Αντί να απολογηθούν για τη δημοκρατική εκτροπή, έχουν το θράσος να ζητούν εξηγήσεις. Ο πανικός της κατάρρευσης, τους μεταλλάσσει κάθε μέρα σε μηχανισμό κατασυκοφάντησης και σπίλωσης κάθε πολιτικού τους αντιπάλου. Αποδεικνύονται επικίνδυνοι για τη Δημοκρατία", πρόσθεσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ.