Άδωνις: Τα κάνατε σαν τα μούτρα σας - Κυρίτσης: Η πολιτική σας δυναμώνει τον φασισμό
07/03/2016 12:21
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Άδωνις: Τα κάνατε σαν τα μούτρα σας - Κυρίτσης: Η πολιτική σας δυναμώνει τον φασισμό

Εσείς είστε οι κανονικοί φασίστες, που θέλετε να επιβάλλετε ολοκληρωτικό καθεστώς, είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στον εκπρόσωπο του Συντονιστικού της κυβέρνησης

Στα ύψη έφτασε το θερμόμετρο της συζήτησης μεταξύ του αντιπροέδρου τηςΝέας ΔημοκρατίαςΆδωνι Γεωργιάδη και του εκπροσώπου του συντονιστικού οργάνου της κυβέρνησης για το προσφυγικόΓιώργου Κυρίτση. «Τα κάνατε σαν τα μούτρα σας», είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, την ώρα που ο κύριος Κυρίτσης του απαντούσε πως οι απόψεις και η πολιτική του δυναμώνει τον φασισμό.

Αφορμή υπήρξαν οι χειρισμοί της κυβέρνησης για το προσφυγικό, καθώς ο κύριος Γεωργιάδης εξερράγη, όταν μιλώντας για το Φαρμακονήσι, είπε πως ο κύριος Τσίπρας υποστηρίζει ότι για την τραγωδία με τους πρόσφυγες ευθύνεται το λιμενικό, κάτι που ο Γιώργος Κυρίτσης αρνήθηκε, λέγοντάς του «λες ψέμματα»!

«Έχετε ψηφίσει μνημόνιο, ανοίγετε Αμυγδαλέζες, ζητήστε κι ένα συγγνώμη, τα έχετε κάνει θάλασσα, σαν τα μούτρα σας και χειρότερα», είπε ο κύριος Γεωργιάδης, ενώ ο κύριος Κυρίτσης του αντέτεινε: «Με τις θέσεις σας ενισχύετε τον φασισμό στην Ευρώπη. Αυτά έλεγε και ο Σλοβάκος και πήρε 10% το φασιστικό κόμμα».

«Όταν είσαι σε μία κυβέρνηση που έχει υπουργό τον Παπαγγελόπουλο που απειλεί δικαστές, το να μιλάς για ακροδεξιά σε άλλους, πάει πολύ», εξοργίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης και κατέληξε: «Είστε κανονικοί φασίστες, θέλετε να κάνετε ολοκληρωτικό καθεστώς, δεν θα σας αφήσουμε, κι έχετε τα μούτρα και μιλάτε για ακροδεξιούς»!

protothema.gr