Άδωνις: Η διεύρυνση της ΝΔ θα γίνει προς το κέντρο
30/01/2016 19:44
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Άδωνις: Η διεύρυνση της ΝΔ θα γίνει προς το κέντρο

Την πεποίθηση ότι η διεύρυνση της Νέας Δημοκρατίας θα γίνει προς το κέντρο, εκφράζει ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αγορά».

"Προς τα δεξιά δεν βλέπω κάποια άλλη διεύρυνση. [...] Η διεύρυνση θα γίνει προφανώς προς την πλευρά την άλλη και καλώς θα γίνει, υπό την έννοια ότι μας ενώνουν η ευρωπαϊκή και η μεταρρυθμιστική ατζέντα", αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Παράλληλα, εκφράζει τη γνώμη του, ότι θα πρέπει να γίνει μία συστράτευση ανθρώπων, που συμμερίζονται τις ίδιες αρχές, υπό τον Κυρ. Μητσοτάκη, με βασικό στόχο να παραμείνει η Ελλάδα στον πυρήνα της Ευρώπης.

Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτηρίζει τη ΝΔ "κόμμα ευθύνης" και θεωρεί το ενδεχόμενο εκλογών μακρινό σενάριο. "Η χώρα δεν μπορεί να είναι συνέχεια σε εκλογές. Αυτή τη στιγμή, η χώρα έχει πάρα πολλά προβλήματα για να ενδιαφέρει τη ΝΔ το να ζητήσει εκλογές", λέει χαρακτηριστικά.

Επίσης, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ασκεί κριτική στην κυβέρνηση για τον τρόπο αντιμετώπισης του προσφυγικού και την καλεί να τηρήσει άμεσα τις δεσμεύσεις ως προς τη δημιουργία hot spots και να ξανανοίξει τα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών κλειστού τύπου.

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης προαναγγέλλει εξεταστική για τις αποκαλύψεις του Γ. Βαρουφάκη. "Θα έρθει η ώρα να γίνει και αυτό", αναφέρει και συμπληρώνει: "το πρώτο που μας ενδιαφέρει είναι η χώρα να ξεφύγει από την κρίση".

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΑΡΤΙΟΣ avatar
    ΜΑΡΤΙΟΣ30/01/2016 23:51:18

    Εάν η διεύρυνση γίνεται μόνο προς το κέντρο,εσύ τι ακριβώς εκπροσωπείς,ποιός είναι ο δικός σου ρόλος;

  2. Νικήτας avatar
    Νικήτας31/01/2016 21:08:46

    Πρός το κέντρο σαν γνήσιος παγκοσμιοποιημένος δεξιός , με ότι και να συνεπάγεται αυτό το προσκύνημα στους ευρωπαίους .

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή!H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.