Αδωνις Γεωργιάδης - Ευγενία Μανωλίδου κατέθεσαν μήνυση κατά του Πολάκη
20/12/2016 11:40
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αδωνις Γεωργιάδης - Ευγενία Μανωλίδου κατέθεσαν μήνυση κατά του Πολάκη

Μήνυση κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη κατέθεσαν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης και η σύζυγός του Ευγενία Μανωλίδου, μετά την πρόσφατη σκληρή αντιπαράθεσή τους στη Βουλή.

Τότε ο κύριος Πολάκης είχε δηλώσει πως επί υπουργίας του ο Άδωνις Γεωργιάδης και η σύζυγός του «έδιναν σημειώματα» για να διορίσουν δικούς τους ανθρώπους στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Το γεγονός είχε εξοργίσει τον κ. Γεωργιάδη, που ζήτησε από τον υπουργό να παραθέσει άμεσα τις αποδείξεις των λεγόμενών του στη Βουλή, ειδάλλως, δήλωσε πως θα κατέφευγε στα δικαστήρια. Μεταξύ άλλων, κατά τη συζήτηση εκείνη, οι δύο πολιτικοί είχαν ανταλλάξει απίστευτες εκφράσεις, όπως «γαϊδούρι» και «κότα λειράτη».

Σήμερα ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ενημέρωσε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter πως μαζί με την σύζυγό του κατέθεσαν την μήνυση και μάλιστα διερωτάται αν τώρα ο κύριος Πολάκης θα ζητήσει να αρθεί η ασυλία του ώστε να προχωρήσει η δίκη.


«Μετά την κατάθεση της μηνύσεώς μας, ο κ. Πολάκης έχει το δικαίωμα να ζητήσει την άρση της ασυλίας του. Θα το πράξει;», γράφει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

imerisia.gr