Άδωνις Γεωργιάδης: Αντί να είμαστε στις αγορές, είμαστε στο χειρότερο μνημόνιο
01/11/2015 08:40
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Άδωνις Γεωργιάδης: Αντί να είμαστε στις αγορές, είμαστε στο χειρότερο μνημόνιο

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης, επισκέφθηκε το Σάββατο, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας, τη Ρόδο.

Ο κ. Γεωργιάδης πήγε στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου όπου είχε συνάντηση με τον κ. Γιώργο Χατζημάρκου και το Δημαρχείο όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο της Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποίησε βόλτα στο κέντρο της πόλης όπου και συνομίλησε με πολλούς πολίτες.

Κατά τη διάρκεια της Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο κ Γεωργιάδης εξαπέλυσε σφοδρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα αναφέροντας χαρακτηριστικά τα εξής:

«Πήρε μία χώρα, που ήθελε τρεις μήνες για να βρεθεί στις αγορές, και να χαιρετίσει το μνημόνιο όπως έκανε προ τριών ημερών η Κύπρος, ευτυχώς η Κύπρος, κάνω μία παρένθεση, οι Κύπριοι αδερφοί μας απεδείχθησαν πολύ σοφότεροι ημών και άφησαν τον εκεί Αντώνη Σαμαρά, τον εκεί Πρόεδρο της εκεί Νέας Δημοκρατίας, το Νίκο τον Αναστασιάδη, να κάνει τη δουλειά του και να οδηγήσει την Κύπρο έξω από την κρίση με ασφάλεια.

Εδώ, δυστυχώς, πέσαμε στον Τσίπρα ο οποίος ήθελε να πάρει την καρέκλα. Την πήρε. Και μία χώρα που θα ήταν μέχρι 31 Μαρτίου στις αγορές, είναι στο χειρότερο μνημόνιο με τα χειρότερα μέτρα.

Δεν σας κρύβω ότι αν εκλεγώ Αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας σκοπεύω, και το λέω από τώρα, να αγωνιστώ σκληρά για να λογοδοτήσει ο κύριος Τσίπρας για τη ζημιά που έκανε στην Ελλάδα. Δεν θα περάσει ατιμώρητος ο κύριος Τσίπρας, αν εγώ είμαι Αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, για τη συντριβή της χώρας μου».

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε, επίσης, και στο προσφυγικό ζήτημα.

«Άφησα για το τέλος το πιο σημαντικό. Οι ανθρώπινες τραγωδίες που εκτυλίσσονται στο Αιγαίο, από μάρμαρο να είσαι φτιαγμένος δεν μπορείς να μείνεις ασυγκίνητος με αυτά τα οποία συμβαίνουν.

Η Κυβέρνηση του κυρίου Τσίπρα, με τις κινήσεις που έκανε η κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου, έθεσε σε κίνηση ένα ντόμινο. Το ντόμινο αυτό κινδυνεύει να παρασύρει ολόκληρη τη χώρα μας σε μία θύελλα».

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.