«Αδικήσαμε τον Σαμαρά»
19/05/2016 19:14
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

«Αδικήσαμε τον Σαμαρά»

Ιστορικά οι ηγέτες δικαιώνονται, συνήθως, από ανθρώπους που τους υπηρέτησαν. Σπανίως, δε, δικαιώνονται κι από τους αντιπάλους τους.

Ο Α. Τσίπρας ανήκει, χωρίς να το θέλει φυσικά, στη δεύτερη κατηγορία.

Διότι όταν ένας πρώην σύντροφός του αναρτά στο Twitter ότι «αδικήσαμε τον Σαμαρά», σημαίνει πως άθελά του κι ο ίδιος ο Τσίπρας αναγνωρίζει ότι ο Σαμαράς είχε δίκιο και κακώς τον πολέμησε και τον πολέμα ύπουλα.

Ο λόγος για τον γνωστό τραγουδιστή Στάθη Δρογώση, ο οποίος είχε διαφωνήσει με τον Α. Τσιπρα και ζήτησε δημοσίως συγνώμη επειδή επηρέασε κόσμο διαδίδοντας άθελά του ψέματα και λίγο μετά αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, σε σημερινή ανάρτησή του στο Twitter o Σ. Δρογώσης αναφέρει: Ο ΕΝΦΙΑ έριξε τον Σαμαρά. Κι ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν τον καταργεί αλλά τον αυξάνει. Νομίζω τον αδικήσαμε τον Σαμαρά. Χωρίς πλάκα. Επίσης ο Σαμαράς είχε ρίξει τον ΦΠΑ στην εστίαση στο 13%. Αυτοί τον πάνε 24%... Πραγματικά οι τύποι υπογράφουν τα πάντα για την καρέκλα.

Φυσικά μετά από την παραπάνω ανάρτηση, προκύπτει το εξής εύλογο ερώτημα. Μήπως ο κύριος Τσίπρας πρέπει να παραιτηθεί, γιατί τα πρώην συντρόφια του λένε τις αλήθειες που δεν τολμά ο ίδιος να αναγνωρίσει;

Οψόμεθα....

Διαβάστε τα επίμαχα Twitts:

«Αδικήσαμε τον Σαμαρά» 217196 photo