Αδειάζουν ένας- ένας τον "Πετσίτη του Παππά" και ζητούν διαλεύκανση της υπόθεσης
13/04/2019 17:59
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αδειάζουν ένας- ένας τον "Πετσίτη του Παππά" και ζητούν διαλεύκανση της υπόθεσης

Μετά τις αποστάσεις που έχουν λάβει κορυφαία κυβερνητικά στελέχη από την υπόθεση Πετσίτη και τον Ν. Παππά (Τζανακόπουλος, Τσακαλώτος) σειρά πήρε και ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης.

Σε συνέντευξή του (ΕΦΣΥΝ) ζητεί την διαλεύκανση της υπόθεσης Πετσίτη σημειώνοντας ότι "όλα είναι προς εξέταση".

Ερωτηθείς για τον Μανώλη Πετσίτη, ο κ. Σκουρλέτης απαντά "σίγουρα τον έχει πάρει κάπου το μάτι του" και ότι "γνωρίζει αυτό που επιβεβαίωσε και ο Νίκος Παππάς για τη φιλική σχέση που είχαν στην Καισαριανή".

"Από εκεί και πέρα όλα είναι προς διερεύνηση" τονίζει ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας ότι "εγώ καταλαβαίνω τις ευαισθησίες του κόσμου επειδή έχει περάσει όλα τα προηγούμενα, όταν υπάρχει έστω και η πραγματική σκιά τέτοιων πρακτικών, θέλει να δοθούν απαντήσεις". Αυτό λοιπόν, συνεχίζει ο κ. Σκουρλέτης, πρέπει να το κάνουμε όλοι όσοι κατέχουμε δημόσια αξιώματα. Με αυτή την έννοια θεωρώ ότι είναι σε θετική κατεύθυνση οι τοποθετήσεις της κυβέρνησης που θέλουν να διευκολύνουν την οποιαδήποτε συζήτηση.

ΝΔ: Σε ποιες τσέπες κατέληγαν τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που έπαιρνε ο Πετσίτης;

"Μετά τον κ. Τζανακόπουλο που κράτησε αποστάσεις για τις σκοτεινές σχέσεις του Νίκου Παππά με τον Αρτέμη Αρτεμίου και τον Μανώλη Πετσίτη, ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, ζητεί πια δημόσια τη διαλεύκανση της συγκεκριμένης υπόθεσης", σημειώνει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της και προσθέτει: "Το ερώτημα παραμένει και θα το θέτουμε μέχρι να το απαντήσει ο ίδιος ο κ. Τσίπρας: Σε ποιες τσέπες κατέληγαν τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που έπαιρνε ο Πετσίτης από υπόδικους επιχειρηματίες και τα παράνομα χρήματα που του έστελνε από την Κύπρο ο Αρτεμίου;".

Σκουρλέτης σε ΝΔ: Φωνάζει ο κλέφτης

"Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης" ανέφερε ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης, απευθυνόμενος στην κριτική που του άσκησε η ΝΔ.

Σε ανάρτησή του στο Twitter ο Π. Σκουρλέτης σημειώνει: "Σε σχέση με τις αυθαίρετες ερμηνείες της ΝΔ έχω να τους θυμίσω τη λαϊκή παροιμία "φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης"".

ΚΙΝΑΛ: Ο κ. Σκουρλέτης ας ρωτήσει για απαντήσεις στο Μαξίμου για το θέμα Πετσίτη

"Απαντήσεις ζητά για το θέμα Πετσίτη ο κ. Σκουρλέτης", αναφέρει σε δήλωση του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, ο οποίος προτρέπει τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ να αναζητήσει τις απαντήσεις του στο μέγαρο Μαξίμου. "Γιατί δεν ρωτά πρώτα την παρέα του Μεγάρου Μαξίμου; Εκεί σίγουρα κάποιοι ξέρουν πολλά", αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Χρηστίδης.

Πηγή:capital.gr